Zdar všem,
tak mám na vás, zkušenější, dotázek: objevil jsem 1. mouchu a rád bych zjistil, jestli je to u všech, nebo jen u mýho Cvrčka
Za deště, kdy stěrače stírají (což je v pořádku, samozřejmě gumičky stěračů jakoby narážejí do plastu
pod čelním sklem - tzn. jakoby přejíždějí ze skla na ten plast (rámus při pravidelném narážení).
Do interiéru ale dosti slyšitelné.. Chyba z výroby?? Nebo si někdo všiml u sebe též???
Díky za odpovědi.
Stěrače - špatné nastavení - závada???
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Stěrače - špatné nastavení - závada???
I30, 1.6 CRDI (66kW), BLACK DEVIL, paket tRiKoLoR, 6°
Co mě baví a živí: KRIZOVÝ MANAGEMENT, POMOC PŘI NAVYŠOVÁNÍ OBRATU
VZDĚLÁVACÍ KURZY pro prodejce "JAK LÉPE A VÍCE PRODÁVAT", vytvoření argumentací při prodeji
VZDĚLÁVACÍ KURZY pro prodejce "JAK LÉPE A VÍCE PRODÁVAT", vytvoření argumentací při prodeji
- Reklama
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stěrače - špatné nastavení - závada???
chyba z vyroby, zle namontovane stierace, mal by tam byt asi tisichran a staci aby to niekto o par zubov pootocil a uz to blbne.
Tuto zavadu si ale mali vsimnut pri testovani auta, aspon je vidiet ako si na tom davaju zalezat.
Tuto zavadu si ale mali vsimnut pri testovani auta, aspon je vidiet ako si na tom davaju zalezat.
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Díky moc za odpověď, nechám to v rámci záruky opravit89majlo96 píše:chyba z vyroby, zle namontovane stierace, mal by tam byt asi tisichran a staci aby to niekto o par zubov pootocil a uz to blbne.
Ať to jezdí a nejlépe bez nehod!
Tak v rámci záruky opraveno během 10 minut
(natočení ruky stírátka v tisícihranu o 2 zuby nahoru). Jakmile bude větší deštík, uvidíme, jestli vše funguje jak má.
Nevypisovaly se ani žádné papíry, tak to má být: přijet, opravit, odejet..
(natočení ruky stírátka v tisícihranu o 2 zuby nahoru). Jakmile bude větší deštík, uvidíme, jestli vše funguje jak má.
Nevypisovaly se ani žádné papíry, tak to má být: přijet, opravit, odejet..
Sice chyba z vyroby, ale jsem ten typ co si to opravi za 5 minut sam na parkovisti, do servisu by se mi nechtelo. Vlastne si vzdy nastavuji sam sterace tak, aby mi stiraly az ke sloupku a nezustavalo tam hluche misto.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
Skyline píše:Sice chyba z vyroby, ale jsem ten typ co si to opravi za 5 minut sam na parkovisti, do servisu by se mi nechtelo. Vlastne si vzdy nastavuji sam sterace tak, aby mi stiraly az ke sloupku a nezustavalo tam hluche misto.
JJ, rozumím, jasně že bych to taky zvládl sám, profi nářadí i trochu šikovnosti mám, ale stejně:
když je auto nové, měl by se starat v rámci záruky SERVIS - už jen proto, abych mohl dokázat, že s každou prkotinou jsem jen a jen u nich a nikoliv samo doma.
Občas se najde chytrák, co argumentuje slovy: "no, jo, vy se do toho hrabete sám, to nemůžete, to jste ztratil záruku"... (byť to nemá příčinnou souvislost s např. jinou závadou).
Prostě to jsou pak dohady.. A tomu bych chtěl předejít. Ale jinak díky za správný postřeh