Zdravym nevyte nekdo jak se nastavuje volnobeh na 1,5 turbo?
dekuji moc
Jak se nastavuje volnobeh
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak se nastavuje volnobeh
Jednotka si ho drží sama... ještě je možnost přitáhnout lanko plynu ale v určitym rozmezí to jednotka ureguluje zpátky přibližně na svých 800ot.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Piskotkiller
- Moderátor
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
No seriovym volnoběžnym ventilem standardně točit nejde a když tak jenom o desetiny mm takže tahle rada je naprd.
Pokud má nepravidelnej volnoběh zkusil bych spíš přijít na to proč a ne jak zvýšit otáčky volnoběhu... i když sám to u Modráka řešim už pěkně dlouho.
Pokud má nepravidelnej volnoběh zkusil bych spíš přijít na to proč a ne jak zvýšit otáčky volnoběhu... i když sám to u Modráka řešim už pěkně dlouho.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
Hledal sem a snad nasel v cem mam problem.vaha je v prd... Boshacka mi odesla koupil sem nahradu Starline a ta dela neplechu.nevite kde se da sehnat nejaka vaha?
starou sem vycistil ale neni to ono.dik
-
- *
tohle je uvažování každého že je to váha,ale myslím že to tak není tuhle mouchu prostě scupo GT má a podle mně je to neřešitelné až to přestane .měl jsem taky takové chvilky ale někdy se to prostě z ničeho nic objevilo a zase to zmizelo a zas a pořád dokola myslím že to na provoz moc velký vliv nemá a dá se s tím žítmaxfila píše:Hledal sem a snad nasel v cem mam problem.vaha je v prd... Boshacka mi odesla koupil sem nahradu Starline a ta dela neplechu.nevite kde se da sehnat nejaka vaha?
jo jezdit se da az na starty ze zacatku skacou otacky a jak mile se ohreje je to v pohode jakz takz
Byl sem v hyundai a tam mi sdelili, ze 3 chiby se rovnaji poruse na ridici jednotce mate nekdo obdobny skusenost?
Byl sem v hyundai a tam mi sdelili, ze 3 chiby se rovnaji poruse na ridici jednotce mate nekdo obdobny skusenost?