Filtr pevných částic a výkon
Moderátor: Moderátoři
Filtr pevných částic a výkon
Zdravim všechny , nevíte někdo od kdy se do Matrixe 1,5 CRDI 81 kW začal dávat filtr pevných částic ? V autorizovaným servisu mi to nejsou schopný sdělit . Máme totiž v rodině ty samé motorizace , ale jeden je rok 2007 a druhý 2009 (poslední facelift), a jsou to úplně jiný auta . Lepší je samozřejmě to starší . Je podstatně živější a pohodlnější, celkově lépe zatlumené. Já mám samozřejmě to línější a je to hrozná koza-cejtim každou díru. Nemáte taky někdo podobnou zkušenost , že poslední facelift byl krokem zpět co se týče pohodlí a výkonu ?
- Reklama
Re: Filtr pevných částic a výkon
Matrix CRDi nemá filter pevných častíc. Jediné čo môže byť je priškrtenie novších motorov kvôli emisiám.
Matrix 1.6
Jestliže nemá filtr pevn. částic , proč mám na dveřích nápis , že " v případě rozsvícení kontrolky motoru nechte zkontrolovat filtr pevných částic " ?
Zaujímavé...
Skús zájsť do servisu, nech sa pozrú v katalógu náhradných dielov podľa VIN tvojho vozidla, či je možné objednať FAP ako náhradný diel. Ako by to šlo, zrejme tam potom skutočne bude.
Skús zájsť do servisu, nech sa pozrú v katalógu náhradných dielov podľa VIN tvojho vozidla, či je možné objednať FAP ako náhradný diel. Ako by to šlo, zrejme tam potom skutočne bude.
Matrix 1.6