Ovladač centrálu

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Pepe 3000

Ovladač centrálu

Příspěvek od Pepe 3000 »

Přestalo mi fungovat centrální zamikaní na Accentu a tak jsem se začal zajímat proč.Přišel jsem na to,že do ovládání centrálu které je v řidičových dveřích zatejká voda a tím se celé znehodnotí a nebo se na tišťáku prodře od mechenického přepínání měď.(Je to bolest všech koreiských aut.)Oboji je neopravytelný a nový stojí od 2500-3500 kč.Rozhodl jsem se že nebudu do toho vrážet tolik peněz ale nebudu ani centrál nahrazovat nějakým jiným.Po dlouhém přesvědčování jedné firmy jsem dosáhl výroby nového ovládání centrálu do originální krabičky která je v řidičových dveřích.Vlastně je to nový originální nahradní díl české výroby a dostal jsem se na cenu 500kč čím jsem si ušetřil minimálně 2000kč.Tak,pokud někdo bude mít stejný problém může si ovládání centrálu u mě objednat "Pepe.berger@seznam.cz" a dostane ho na dobírku.Jak ho vyměnit poradím a na případné dotazi odpovím e-mailem.
Reklama

Felotron

Re: Ovladač centrálu

Příspěvek od Felotron »

Pepe, diky za radu!

PS: Vitej v klubu! :)
koci

central

Příspěvek od koci »

jsem na tomhle foru jenom na skok, sam vlastnim jinou znacku, ale koupil jsem ho pro tatu. Jde o to, ze jsem k autu dostal jen jeden klic a zadny ovladac od centralu, vim ze tam central je, ale nevim jak ho donutit aby otevrel vsechny dvere pri odemceni jednech, proste to ted neodemika nic, jako by to bylo bez neho. Muzete mi poradit kde jsou cidla centralu a nebo jak to donutit odemikat?
Pajk
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajk »

Tak mě zas u dálky,když odemknu,nebo zamknu občas zůstane svítit blinkr u řidiče.Volal jsem si už i do servisu,ale tam mi nějak nepomohli.Odteď budu toto téma hlídat,třeba mi něco pomůže.... 8) 8) 8)
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
tomexion
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomexion »

Pajk píše:Tak mě zas u dálky,když odemknu,nebo zamknu občas zůstane svítit blinkr u řidiče.Volal jsem si už i do servisu,ale tam mi nějak nepomohli.Odteď budu toto téma hlídat,třeba mi něco pomůže.... 8) 8) 8)
z pohledu smeru jizdy jako levy predni a levy zadni blinkr?

Rekl bych ze za to muze nejake rele - podival bych se, zda vystrazny signal na blinkry jde z alarmu/dalky vice draty (relatka v krabicce alarmu)
nebo jednim - defektni rele blinkru (v pojistkove skrince, nebo nekde v interieru)..
nevim, jestli tam je jeste extra prerusovac (a pokud ano, na jakem principu - jestli jen bimetal nebo nejaky lepsi).
Accent 1,5 16V 73KW rv.97
Pajk
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajk »

jj z pohledu řidiče to je levý.Myslím si ale,že to je tak nějak jedno.Prostě když to má zablikat a to jednou,nebo třikrát,tak jedna strana zůstane viset a nezhasne.Asi se někde slepí spoj a pak to svítí.Až bude čas tak na to kouknu.To relé mě taky napadlo,ale směrovky normálně chodí.
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
kizby
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kizby »

Pepe 3000 píše:Přestalo mi fungovat centrální zamikaní na Accentu a tak jsem se začal zajímat proč.Přišel jsem na to,že do ovládání centrálu které je v řidičových dveřích zatejká voda a tím se celé znehodnotí a nebo se na tišťáku prodře od mechenického přepínání měď.(Je to bolest všech koreiských aut.)Oboji je neopravytelný a nový stojí od 2500-3500 kč.Rozhodl jsem se že nebudu do toho vrážet tolik peněz ale nebudu ani centrál nahrazovat nějakým jiným.Po dlouhém přesvědčování jedné firmy jsem dosáhl výroby nového ovládání centrálu do originální krabičky která je v řidičových dveřích.Vlastně je to nový originální nahradní díl české výroby a dostal jsem se na cenu 500kč čím jsem si ušetřil minimálně 2000kč.Tak,pokud někdo bude mít stejný problém může si ovládání centrálu u mě objednat "Pepe.berger@seznam.cz" a dostane ho na dobírku.Jak ho vyměnit poradím a na případné dotazi odpovím e-mailem.
zdravím tě, já nemám centrál vůbec a docela bych ho chtěl, nevíš na kolik by to vyšlo celkem?
Accent 1,3i 12V do provozu 12/1995
tomexion
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomexion »

zdravím tě, já nemám centrál vůbec a docela bych ho chtěl, nevíš na kolik by to vyšlo celkem?
asi záleží jestli chceš jenom centrál nebo centrál + dálka nebo centrál + alarm s dálkou...
Accent 1,5 16V 73KW rv.97
hanz3939
*

Příspěvek od hanz3939 »

Taky mi nejde centrál.Rozdělal jsem dveře u řidiče a je to tam celý zarezlý.Když otevírám klíčem,tak to jde z tuha otočit.Pomohl by mi ten mechanizmus???.....

Dík
Geee
*

Příspěvek od Geee »

už jsem taky měnil motorek centralu ve dveřich u řidiče. Tam je daný ovládací motorek a v ostatních jsou pouze ovladané. Na vrakovišti jsem ho sehnal za 300Kč(originál ze servisu 2500kč). Napoprvé mi poslali předělaný z druhých dveří a nefungovalo to. geee
Rybář

Příspěvek od Rybář »

Ahoj, nemáte náhodou někdo funkční motorek od CZ u řidiče??? Případně, kde ho sehnat? (Myslel jsem, že tam centrál není, ale když jsem opravoval stahování okna, tak jsem si všimnul, že tam je-jenom je to totálně shnilý..... :(
Hyundai Lantra GLS, 1,6i 16V 84kW, r.v.1996
Hyundai New Accent Elegance, 1,6i 16V 82kW, r.v.2008
bylo: 2x Hyundai Accent GLS, 1.3i 12V 55kW, r.v. 1994
VAZ 21011, 1.3 50kW, r.v. 1977
myšák 80
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myšák 80 »

kizby píše:
Pepe 3000 píše:Přestalo mi fungovat centrální zamikaní na Accentu a tak jsem se začal zajímat proč.Přišel jsem na to,že do ovládání centrálu které je v řidičových dveřích zatejká voda a tím se celé znehodnotí a nebo se na tišťáku prodře od mechenického přepínání měď.(Je to bolest všech koreiských aut.)Oboji je neopravytelný a nový stojí od 2500-3500 kč.Rozhodl jsem se že nebudu do toho vrážet tolik peněz ale nebudu ani centrál nahrazovat nějakým jiným.Po dlouhém přesvědčování jedné firmy jsem dosáhl výroby nového ovládání centrálu do originální krabičky která je v řidičových dveřích.Vlastně je to nový originální nahradní díl české výroby a dostal jsem se na cenu 500kč čím jsem si ušetřil minimálně 2000kč.Tak,pokud někdo bude mít stejný problém může si ovládání centrálu u mě objednat "Pepe.berger@seznam.cz" a dostane ho na dobírku.Jak ho vyměnit poradím a na případné dotazi odpovím e-mailem.

500-1500Kč, podle toho co všechno by jsi tam chtěl
Hyundai i30 1,6GDI r.v. 2013
Hyundai Grandeur 3.3 V6 r.v.2007 LPG
Hyundai Sonata NF 2.4i r.v. 2005 LPG prodáno
Hyundai Sonata EF 2.0i r.v. 2003 LPG RIP
Hyundai Accent 1.5 LC 4dv. r.v. 2001 - výměna za skútr :-D RIP
myšák 80
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myšák 80 »

[quote="Rybář"]Ahoj, nemáte náhodou někdo funkční motorek od CZ u řidiče??? Případně, kde ho sehnat? (Myslel jsem, že tam centrál není, ale když jsem opravoval stahování okna, tak jsem si všimnul, že tam je-jenom je to totálně shnilý..... :([/quote

Univerzální stojí kilo :-)

http://www.levnealarmy.cz/eshop/central ... s2205.html
Hyundai i30 1,6GDI r.v. 2013
Hyundai Grandeur 3.3 V6 r.v.2007 LPG
Hyundai Sonata NF 2.4i r.v. 2005 LPG prodáno
Hyundai Sonata EF 2.0i r.v. 2003 LPG RIP
Hyundai Accent 1.5 LC 4dv. r.v. 2001 - výměna za skútr :-D RIP
Rybář

Příspěvek od Rybář »

Díky, díky, už jsem ho sehnal na vrakovišti-o tom univerzálním jsem také přemýšlel, ale nevěděl bych, jak ho zapojit :oops: Jsem šel raději na jistotu
Hyundai Lantra GLS, 1,6i 16V 84kW, r.v.1996
Hyundai New Accent Elegance, 1,6i 16V 82kW, r.v.2008
bylo: 2x Hyundai Accent GLS, 1.3i 12V 55kW, r.v. 1994
VAZ 21011, 1.3 50kW, r.v. 1977
QlimaxXx
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QlimaxXx »

Najde sa tu niekto ochotny ktory by mi poradil ako to zapojiť ? ? Mam centralne zamykanie ale niekedy sa zamknu/odomknu len dvere pri vodičovy a niekedy všetky 4 dvere sa zamknu/odomknu oplati sa mi objednať ten univerzalny servomotorček ? http://www.levnealarmy.cz/eshop/central ... id_block=5
Hyundai Accent 1.341 GLS 64,49KW r.v.95 :D

Masažny stroj :D KenWooD SubWoofer 1000watt RMS :P
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“