Zdravim vsechny..vcera jsem koupil Accent,ale potreboval bych vymenit zamky,protoze jsou nefunkcni. Nekdo se to pokousel vypacit...
Vite mi nekdo pomoct?
Moc dik.
Zamky na Accent 97
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Zkus se podivat na www.hmaservice.com - jsou tam ruzny navody... Ale nevim, jestli na '97 ...ale asi to bude podobny
....musis se zaregistrovat, prijde ti mail s heslem....a je to zadara
....musis se zaregistrovat, prijde ti mail s heslem....a je to zadara
- asterix22
- *
- Kontaktovat uživatele:
Diky,tam se juknu.Dneska jsem si s tim hral,tak jsem vzmenil zamek z druhy strany-ten bzl sice dobrej,ale nedrzel v klice...a funguje to,akurat na druhz strane se neda zastrcit ani klic....hlavne tenhle mesic konci technicka,tak musim to kouknout...jaky tam jde vlastne olej? Nemam od toho knizku ani nic..
COZE??? CHECK ENGINE JE PRUSER JAK MRAKY!!!! ....TO EMISEMA NEPROJDES... VIZ THREAD "CHECK ENGINE"asterix22 píše:No prave ze nemam nic,ale na je tam nalepka Castrol.. jsem koukal ze my tam melo jit 10W40,jenjsem koukal a ten stoji 1300Kc 5litrov...za tyden mi konci technicka a emisna,tak snad to bude ok....Furt mi tam pise sice Check Engine,ale vsechno vypada v pohode...
Mam Hyundai Accent 1.3 LS ´97
Castrol....ale mineral, polosyntetika, nebo syntetika? ...to je otazka...
- asterix22
- *
- Kontaktovat uživatele:
No vzhledem k tomu,ze nevim,jakej tam byl olej predtim,tak jdu koupit Shell Helix 15W40 polosyntetika...
Dal potrebuju vymenit taky olej filtr,palivovy filtr,vzduchovej je taky pekne zasranej uz, svicky -katastrofa, rozvodovej remen, lozisko ve prednim kole a oba silembloky ve predu...
Co je vlastne ten check engine? Motor vypada,ze slape normalne. Uvidim,az vymenim ty filtry a vsechno,jestli to bude psat taky...
Dal potrebuju vymenit taky olej filtr,palivovy filtr,vzduchovej je taky pekne zasranej uz, svicky -katastrofa, rozvodovej remen, lozisko ve prednim kole a oba silembloky ve predu...
Co je vlastne ten check engine? Motor vypada,ze slape normalne. Uvidim,az vymenim ty filtry a vsechno,jestli to bude psat taky...
Hyundai Accent 1.3i 12V 3dv. 1997