Jake mate zkusenosti s AutoBalvin Brno? Abych pravdu rekl, tak nejsem prilis nadseny. Spatne mi totiz nastavili interval servisnich prohlidek a tim jsem musel porad chodit predcasne na servis a rozhasil si tim kompletne terminy serv. ukonu. Byval bych na to vubec neprisel, ale diky servisu ke kteremu jsem presel z duvodu nespokojenosti s Auto Balvin mi bylo sdeleno, ze mam spatne nastavene terminy prohlidek (muj novy servis je uplne jina trida a okamzite pri prvnim kontaktu prisel na tento problem!!!). Odchazel jsem kvuli divnemu jednani, na ktery nejsem prilis zvedavy. Moje stanovisko a vyjadreni k AUTO BALVIN bylo pred nedavnem predano dovozci Hyundai CZECH.
Preji vam uspesny vyber sveho dodavatele aut.
Zkusenost s AUTOBALVIN BRNO
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: Zkusenost s AUTOBALVIN BRNO
Zkušenosti s Balvinem ohledně Hyundai ti nepovím,ale jako prodejce a servis Mazdy katastrofa.Arogance-až drzost.Bývylý kolega měl 626 Mazdu a prchal od nich daleko,daleko a plival až na Lesnou na kopec-a že je to dálka Myslím,že potom jezdil někam do Žďáru nad Sázavou.No a kam jezdíš do nového servisu?A spokojenost?
Dík za další info...
Dík za další info...
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 60500 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 60500 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
U Balvina jsem si prohlížel auto, ale jednak mě prodejce nedokázal zaujmout, ani neměl rozumné argumenty ohledně rozumné slevičky. Navíc jsem tu pak četl negativní zkušenosti jiných diskutujících se servisem. Takže pro mne a mé auto je tam zákaz vjezdu.
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Hele a nedalo by se to sloučit s nějakým tématem, co se týká spokojenosti se servisem? Ať je to pěkně pohromadě?
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
Zkusenosti s Balvinem katastrofalni. Pri reklamaci delaji z cloveka blbce. Pri reklamaci opryskaneho laku na hrane kapoty u skla se ptaji, jestli se s autem jezdi i v zime. Na co auto asi tak je ze? Pri reklamaci uvolnenych plastu v aute tvrdi, ze klepou veci v zasuvce a stacilo je obalit hadrem. Pritom sikovny mechanik to opravil na pockani. Navic jsou arogantni. Od Balvina uz nikdy nic!
Kupoval jsem auto u Auto Balvín. Vše v pořádku i cena nižší oproti jinym prodejnam. Se servisem jen jedna zkušenost. Výměna zimních kol za letni. Byl problém s letními pneu. Uplně nové , nejeté a najednou zjistili ,že je jedna pneumatika zničená. Něco v ni bylo vraženo, nějaký kus kovu.Buď z výroby nebo jak auto převáželi z Nošovic do Auto Balvín. Snažili se co to šlo abych novou pneu zaplatil, ale po dlouhém vysvětlování že pneu jsou nove a od nich mi vyhověli a dali mi jinou pneumatiku z rezervy auta co měli na prodejně.
Hyundai ix35 1.6 Gdi trikolor plus
Citroën C2
Nissan Sunny
Souhlas s Chasnikem,zrovna řeším dilema,kam budu jezdit.Pyramida Praha skončila s ,tak zřejmě to bude Hák v Táboře,ale tady o tom servisu ani zmínka.Dát do vlákna o servisech by bylo fajn,člověk by nemusel prohlížet vše.
Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018