Dotaz na tlumice
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Dotaz na tlumice
Zdravim chtel jsem se zeptat hosi potrebuji nutne predni tlumice na scoupe nejdou my moc sehnat nemate nekoho nebo nevite kde bych je mohl sehnat nebo neprodavate nekdo? Jsem z Havirova a jeste jsemse chtel zeptat nepasujou predni tlumice na hyundai scoupe z nejakeho jineho hyundaie? dekuji za rady:-)
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotaz na tlumice
Uz jsem Ti psal ze je mam staci se nejak domluvit a poslu ti je za dvojku vsechny i se zadnima a fungl novy. Klidne i na tu dobirku jenom mi musis slibit ze je vyzvednes a zaplatis protoze dobirka na 2000,- uz je docela draha
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Yurii a to mas plynove nebo olejove?
yurii a jsou to teda ty tlumice co jsi mi posilal ty fotky jo a budou pasovat na hjyundai scoupe turbo urcite ze kdyz to jsou na to auto tak jo ja je vemu za 2000 teda a to jsou jeste plynove nebo olejove?
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Jo jsou na GTčko, kupoval jsme je na svoje auto ale nakonec jsem zjistil, že je nepotřebuju Jsou to samozřejmě olejovky. Víc kdyžtak v SZ. A jsou to přesně ty co jsem Ti posílal obrázek.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!