Třetí brzdové světlo-problém vyřešen
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Pajk
- **
- Kontaktovat uživatele:
Třetí brzdové světlo-problém vyřešen
Nějak mi přestalo svítít třetí brzdové světlo.Žárovka dobrá,do drátů nejde ale elektrika.Neví někdo jestli má nějakou pojistku a kde?
Naposledy upravil(a) Pajk dne 13 srp 2006, 17:27, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Tak zkus jit po te dvojlince ..... Nekde se s tema dratama musi spojit a tam je to urvany ..... Mel jsem ten stejny problem ... Dodatecne montovany treti svetlo a nebylo to pripajeny, a upadlo to .....
Tak jsem to nasel, pripajel a drzi .... a hlavne sviti ...
A jeste se koukni po trase, jestli ta dvoulinka neni nekde priskrinuta a preseknuta ....
A ta zarovka, tu jsi zkousel primo na baterce ??? Nekdy to totiz vypada, ze je v pohode (okem) ale je tam mala pretrzka a tu neuvidis ...
Ted uz me nic nenapada ....
Tak jsem to nasel, pripajel a drzi .... a hlavne sviti ...
A jeste se koukni po trase, jestli ta dvoulinka neni nekde priskrinuta a preseknuta ....
A ta zarovka, tu jsi zkousel primo na baterce ??? Nekdy to totiz vypada, ze je v pohode (okem) ale je tam mala pretrzka a tu neuvidis ...
Ted uz me nic nenapada ....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Jediný co ti mohu poradit je vem zkoušečku nebo měřák a prozvoň si konce kabelů (jeden konec u brzdovýho světla a druhej hledej někde u pojistkové skříňky nebo u levého a pravého brzdového světla), ale většinou to bejvá spojený s některým brzdovým světlem buď levé nebo pravé a pokud ti obě svítí tak ten kabel máš někde v prostoru kde prochází ten kabel dveřma přelomený. Rozpoj to u toho světla a zjisti si barvu drátu, potom vyvlíkni tu harmoniku co prochází ze dveří do kastle a hledej ten drát opartně ho napíchni třeba jehlou a zkus jestli tam je šťáva a takhle postupuj dál až dojdeš na místo kde máš proud. Nejjednoduší bude když si natáhneš novej kabel od brzdovýho světla k tomu třetímu a tamten zaizoluješ pokud se ti to nepodaří najít. Toť můj názor.
Jo jo ... Tak jak pise Vipe ... Jak se kabely nekde ohybaji, Tak po nejake dobe prasknou ... (dojde ke ztvrdnuti izolace na naslednemu preruseni vodice)
Jak uz jsem ti psal, ja to mel pripojeny ke svetlu a tam mi to upadlo
Kazdy takovy spoj, je potencionalni pruser ...
Jak uz jsem ti psal, ja to mel pripojeny ke svetlu a tam mi to upadlo
Kazdy takovy spoj, je potencionalni pruser ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
- Pajk
- **
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc chlapáci za rady.Nakonec to bylo v té harmonice z auta do dveří.Teď jsem to spojil a maká to.Uvidím jak dlouho.Dráty tam jsou pekelně krátky.Díky vám ušetřím nějakou kačku za servis a za ušetřené prašule se podívám na sraz na Moravě.Ještě jednou moc dík.PAJK.
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
ABS,klima,dálka