Kontakt na velkoobchod s cyklo
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Kontakt na velkoobchod s cyklo
Zdravicko
je treba akutniho upgrade nasi cyklovybavy a tak poptavam kontakt na nekoho, kdo umi sehnat kola za lepsi ceny nez je bezne (vubec by nevadil vyprodej modelu 09-11) - jedna se mi o 1ks panske +-21"/29" / 1ks damske 19"/26" MTB kola (moderniho designu - tzn. s masivnim ramem) + kompletni vybaveni (bez obleceni). Nejakou pomyslnou cenovou hranici mam, ale spis je pro me rozhodujici cena/co dostanu.
je treba akutniho upgrade nasi cyklovybavy a tak poptavam kontakt na nekoho, kdo umi sehnat kola za lepsi ceny nez je bezne (vubec by nevadil vyprodej modelu 09-11) - jedna se mi o 1ks panske +-21"/29" / 1ks damske 19"/26" MTB kola (moderniho designu - tzn. s masivnim ramem) + kompletni vybaveni (bez obleceni). Nejakou pomyslnou cenovou hranici mam, ale spis je pro me rozhodujici cena/co dostanu.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
Re: Kontakt na velkoobchod s cyklo
se zeptám... ty měříš 190cm a přítelkyně 180cm?
Ty velikosti jsou nějak mimo průměr
Ty velikosti jsou nějak mimo průměr
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
Ja 187cm - extra long nohy , zena 177cm...diky
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Tak v tom případě si to nepopletl,nebudu rušit
Nerusis, vidis, ze je tady odemceno
vim, ze kluku s kolama je tady dost a dost, tak snad to dopadne...samozrejme, ze ani kure nehrabe zadarmo a tak pokud budu vedet jak, odvdecim se...
vim, ze kluku s kolama je tady dost a dost, tak snad to dopadne...samozrejme, ze ani kure nehrabe zadarmo a tak pokud budu vedet jak, odvdecim se...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
No já teď měním zaměstnání a měl bych časem prodávat i kola,ale to je zatím hudba budoucnosti...
Ale kdyby si třeba chtěl někdy poradit/doporučit nějaké kolo,když budš mít třeba nějaký svůj výběr,tak se zapojím..
Ale kdyby si třeba chtěl někdy poradit/doporučit nějaké kolo,když budš mít třeba nějaký svůj výběr,tak se zapojím..
Nevím,jestli jsou nějaké velkoobchody.Chce to spíš mít nějakou představu a hledat.Ve výprodejích se dají občas sehnat pěkné kousky.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kol je strasne moc, navic se v tom uz dlouhy leta neorientuju :/
Koukal jsem napr. na Author Instinct 2011 29" nebo Dexter 29", zhruba v tomto duchu bych se rad pohyboval. Damsky MTB uz je vubec mimo me, tam se budu muset poradit, co je smerodatny pri vyberu - ale urcite vim, ze sedlo, protoze Terka na soucasnym kole po hodine trpi a konci. Co se vyuziti tyce, tak je ciste obcasne rekreacni a v 90% mimo silnice.
Koukal jsem napr. na Author Instinct 2011 29" nebo Dexter 29", zhruba v tomto duchu bych se rad pohyboval. Damsky MTB uz je vubec mimo me, tam se budu muset poradit, co je smerodatny pri vyberu - ale urcite vim, ze sedlo, protoze Terka na soucasnym kole po hodine trpi a konci. Co se vyuziti tyce, tak je ciste obcasne rekreacni a v 90% mimo silnice.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Problémy se sedlem je nejrozumnější vyřešit koupí jiného sedla.Tam se prostě nedá udělat sedlo,které by sedělo všem a kor v těchto levnějších variantách.A hlavně,pokud chceš jezdit,tak ti každý řekne,že se to musí otlačit.Samozřejmě to nesmí být šílené,pak je něco špatně.
Spíš terén, nebo spíš jen nějaké štěrkové cesty? Full nebo Hardtail? Kolik vážíš taky do jisté míry rozhoduje...
http://www.bike-discount.de/shop/k1275/ ... shred.html
http://www.bike-discount.de/shop/k1275/ ... shred.html
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
add. sedlo: To o tom otlačení jsem si myslel před dvěma sedlama. Od dob Fizik nisene a Selle Italia C2 už si to nemyslím.
Doporučuji navštívít obchod, kde změří šířku sedacích kostí a doporučí sedlo. Dražší modely lze obvykle i zapůjčit.
Doporučuji navštívít obchod, kde změří šířku sedacích kostí a doporučí sedlo. Dražší modely lze obvykle i zapůjčit.
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
To bylo myšleno trochu.Sedací partie si musí zvyknout.Rozhodně by to nemělo být po hodině.Ja mám Avatar a taky jsem ho měl půjčeného.Do 40km v poho,tak jsem ho koupil no a po 40 už jsem to cítil.A teď už je to v poho.
Bide Discount mi ted doporucil kamarad bydlici v Nemecku, trochu to prolezu, jestli tam neco objevim - Cube Analog nevyzera zle, ale uz je mozna trochu nad limit. Na svou vysku jsem hodne lehky, lehce pres 70kg a kdybych nemel vanu, tak i pod
Vzhledem k tomu, ze vetsinu casu budu jezdit se zenou, tak sterkovy/lesni cesty a tzv. zkratky, v lese to urcite hrotit nebudeme, to jsem jezdil driv a stalo me to uz asi pet prehazovacek - cili HT 29, myslim, ze kvalitni odpruzena predni vidlice nam obema postaci...
Vzhledem k tomu, ze vetsinu casu budu jezdit se zenou, tak sterkovy/lesni cesty a tzv. zkratky, v lese to urcite hrotit nebudeme, to jsem jezdil driv a stalo me to uz asi pet prehazovacek - cili HT 29, myslim, ze kvalitni odpruzena predni vidlice nam obema postaci...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
U toho dámskýho je třeba zvážit, jestli má být skutečně dámský (teda pokud nechceš fakt takový to s horní rámovou trubkou ve výšce kotníků). Záleží na anatomii - dámský kola bývaj kratší, protože něžné pohlaví mívá jiný poměr délky nohou a trupu. Ale nemusí to být pravidlo a znám spoutu holek v mém okolí, které z dámské geometrie moc nadšené nejsou. Takže to chce někde zkusit na živo a mít při tom v hlavě pár zásad:
- stejně vybavené kolo je v dámské verzi vždycky dražší
- prodavač bude kecat cokoliv, aby prodal
- pohodlné kolo v prodejně, nemusí být pohodlné po třiceti kilometrech
- stejně vybavené kolo je v dámské verzi vždycky dražší
- prodavač bude kecat cokoliv, aby prodal
- pohodlné kolo v prodejně, nemusí být pohodlné po třiceti kilometrech
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Hardcam: Výborně - už to někam směřuje. Máš sice ideální váhu na to, aby pod Tebou trochu fungovala i pružinová vidlice, ale i tak bych doporučil vzduchovou. Minimálně proto, že bude o půl kila lehčí a nejspíš bude líp fungovat.
Při Tvé váze nemusíš tolik řešit odolnost komponent. Ani brzdy nemusí být špičkové.
Nejsem nějaký odborník na 29" ale nekupoval bych si kolo, co nemá již zmíněnou vzduchovou vidlici, ideálně s 15mm pevnou osou a šířkou vnitřních nohou 32mm. Taky bych radši středovou osu Hollowtech II - šestihran se už moc nenosí. Brzdy ať mají 180mm kotouč a komponenty začínají dobře fungovat někde od Deore. To je ovšem dost závislé na kvalitě rámu. Když bude pevný, dobře přehodí i Alivio, na něčem, co se kroutí, nepřehodí ani XTR.
V cenové kategorii, co zvažuješ už asi nedosáhneš na náboje s průmyslovejma ložiskama, ale vzhledem k Tvé váze bys nemusel mít strach, že zničíš ráfky a ložiska po první jízdě.
No a poslední varianta je si to kolo složit - u 26" a ceně nad 17 tis. jsem si jistej, že se to vyplatí. U 29" nevím, nikdy jsem to nezjišťoval.
Při Tvé váze nemusíš tolik řešit odolnost komponent. Ani brzdy nemusí být špičkové.
Nejsem nějaký odborník na 29" ale nekupoval bych si kolo, co nemá již zmíněnou vzduchovou vidlici, ideálně s 15mm pevnou osou a šířkou vnitřních nohou 32mm. Taky bych radši středovou osu Hollowtech II - šestihran se už moc nenosí. Brzdy ať mají 180mm kotouč a komponenty začínají dobře fungovat někde od Deore. To je ovšem dost závislé na kvalitě rámu. Když bude pevný, dobře přehodí i Alivio, na něčem, co se kroutí, nepřehodí ani XTR.
V cenové kategorii, co zvažuješ už asi nedosáhneš na náboje s průmyslovejma ložiskama, ale vzhledem k Tvé váze bys nemusel mít strach, že zničíš ráfky a ložiska po první jízdě.
No a poslední varianta je si to kolo složit - u 26" a ceně nad 17 tis. jsem si jistej, že se to vyplatí. U 29" nevím, nikdy jsem to nezjišťoval.
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6