Povolené vnější zrcátko
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Povolené vnější zrcátko
Dnes jsem při mytí zjistil,že na straně řidiče není vnější zrcátko pevné/dá se s ním trochu pohnout ve směru sklápění/Na druhé straně je na pevno.Mám el. sklápění.Má to někdo?Dík za info
Hyundai i30U clasic 1,4i 80 kw,06 2010 blue vivid
Nissan sunny 1,6 r.v.1992
- Reklama
Re: Povolené vnější zrcátko
Já to mám na obou stranách stejně napevno, to ti musel na parkovišti někdo bouchnout pěstí nebo kolenem... opravit a doufat, že to servis uzná jako záruku.
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
NO to pochybuju,jestli to uzná na záruku,ale zkusit je třeba všechno.Pojištění proti vandalizmu jsem už ukončil ](*,)Dík
Jestli ne, tak je to jejich vizitka.
Takové hovadiny řeší většína značek na kulanci, pokud není zvenku zjistitelné mech. poškození.
Přečti si o téma vedle, že to má konstrukční vadu a může se to uvibrovat (tématu jsem si všiml teď, na odborníka si nehraju, ale popisuje to tam víc lidí).
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 17#p377017
Takové hovadiny řeší většína značek na kulanci, pokud není zvenku zjistitelné mech. poškození.
Přečti si o téma vedle, že to má konstrukční vadu a může se to uvibrovat (tématu jsem si všiml teď, na odborníka si nehraju, ale popisuje to tam víc lidí).
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 17#p377017
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
Tak uvidíme,pak dám vědět.