Topení
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Topení
Dobrý večer pánové..
Mám malý problém, i když momentálně při sněhu a zimě je to dost velký problém..
Nefunguje mi přepínač směru topení(čili aby mi topilo na okna, nebo do kabiny, nebo na nohy, apod.). Topení sice funguje, ale mám zmrzlý nohy a to se mi nelíbí ) Děkuji za pomoc
Mám malý problém, i když momentálně při sněhu a zimě je to dost velký problém..
Nefunguje mi přepínač směru topení(čili aby mi topilo na okna, nebo do kabiny, nebo na nohy, apod.). Topení sice funguje, ale mám zmrzlý nohy a to se mi nelíbí ) Děkuji za pomoc
- Reklama
Re: Topení
Mám ten samý problem, fouka to pouze na okno, ano sice je pak v aute mirne teplo, ALE nohy stale zmrzle na kost Jelikoz jsem samouk snazim se toto vyresit sam, hledanim po internetu a hledanim pod kapotou, avsak jak se da ocekavat zatim jsem nic neobjevil ... Zde na foru je psano na toto tema a hovori tam o jakychsi hadicka za ETC nebo co to je , ale nevim kde presen je tam hledat....
Hyundai Lantra J1 1992 1.6 16V GLS
- Lhoty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je to řízené podtlakem, takže je možné, že někde něco prasklo nebo se rozpojilo, asi bych vyndal středový panel a hledal závadu někde tam
Lantra 1.8 J2 Wagon 1996
4 x Trabant 601 1970 - 1991
4 x Trabant 601 1970 - 1991
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
tady máš návod jak rozdělat středový panel.... http://www.lantraweb.net/garaz/tuning/i ... deska.html na 7. fotce jsou ty hadičky, nemůžeš si je tam s ničím splést
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
Dnes se k tomu jiz nedostanu, zitra se na to vrhnu a podam info.
Středový panel nech, odpoj trubky sání motoru a dole je podtlaková hadice, ta v mém případě byla na hadry, zkus co u tebe
Dnes jsem se k tomu konecne dostal a rozebral stredova panel, hadicky jsem objevil, ale zjistil jsem, ze zadna neni vypadla ani praskla. Kde presne by mela byt ta trubice od sani ?:-))
Mam fotky ale nevim jak je se nahrat
Mam fotky ale nevim jak je se nahrat
- Zbyněk Hanáček
- **
Fotečky máš určitě uloženy v dokumentech nebo v obrázcích v PC.Určo myslíš jak je hodit do příspěvku?Sjeď šipkou v pravé svislé liště níže na vodorovnou tmavě modrou lištu a tam je žlutým napsáno Příloha.Klikaneš na Procházet a tam najdeš dané fotky a klik Otevřít.Potom Přiložíš soubor a Odeslat.Snad to není nesrozumitelné,snaha byla.
三菱・コルト 1.3 Po čertech povedený ďáblík pro moji Micku
현대 라비타 čadikolo s 1.6 a LPG od BRC ( teď )
Ibiza 1.4. Motor BXW. Nejhorší auto
Lantra Kombi 1.6 84kW (2005-2015)
Opel kadet Kombi 1.6 (1999-2009)
Škoda 100 (1994-1999)
현대 라비타 čadikolo s 1.6 a LPG od BRC ( teď )
Ibiza 1.4. Motor BXW. Nejhorší auto
Lantra Kombi 1.6 84kW (2005-2015)
Opel kadet Kombi 1.6 (1999-2009)
Škoda 100 (1994-1999)
To samozdřejmě vím, pise mi to ze se pokousim nahrat neplatny obrazek
Problem vyřešen Uz fouka i na oblicej, doopravdy byla vypadla hadicka z ETC, ktere jsem si samozdrejmne nevsiml Diky za radu chlapy
Rozebral jsem kvuli tomu interier
Rozebral jsem kvuli tomu interier
Mám stejný problém, také nefunguje přepínání zón ventilace...
Hadička u ETCC - nerad bych vypadal jako blbec, co si pod tím mám představit prosím?
Hadička u ETCC - nerad bych vypadal jako blbec, co si pod tím mám představit prosím?
DNes mi nastal stejný problém. Ventilátor fouká pouze na nohy a na povely z přepínače nereaguje.
Odkaz na rozebrání středového panelu již nefunguje. Můžete prosím říct, kde přesně je ta podtlaková hadice, která by mohla být příčinou tohoto problému?
Děkuji.
Odkaz na rozebrání středového panelu již nefunguje. Můžete prosím říct, kde přesně je ta podtlaková hadice, která by mohla být příčinou tohoto problému?
Děkuji.
Včera jsem rozdělal středový panel a zjistil, že Lantra J-II to nemá podtlakově. VOlič na panelu je elektronický přepínač, který řídí krokový motor pod volantem.
V mém případě jsem zjistil, že vypadlo kovové táhlo od motůrku k mechanice přepínání směru ofuku. Vrátil jsem to zpět, ale za chvíli to vypadlo znova. Asi se tam po 16ti letech utrhla taková malá plastová pojistka, co drží to táhlo v dírce. Místa je tam málo, takže to musím přichytit, nějakým teknkým drátkem na zbytek plastu co tam ještě je.
V mém případě jsem zjistil, že vypadlo kovové táhlo od motůrku k mechanice přepínání směru ofuku. Vrátil jsem to zpět, ale za chvíli to vypadlo znova. Asi se tam po 16ti letech utrhla taková malá plastová pojistka, co drží to táhlo v dírce. Místa je tam málo, takže to musím přichytit, nějakým teknkým drátkem na zbytek plastu co tam ještě je.