Ručička palivoměru

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
hanz3939
*

Ručička palivoměru

Příspěvek od hanz3939 »

Poradte mi....

když natankuju,ručička stoupne a ukazuje správně,ale jakmile se dostane do čtvrtky nádrže tak ukazatel okamžitě klesne skoro až dolů.... :cry:
Docela nepříjemné...Setkal se s tím někdo??
Reklama

ivan
Moderátor

Ručička palivoměru

Příspěvek od ivan »

Jo setkali jsme se s tím,bohužel musíš sehnat jiný,ten už to nerozchodí!! :o :wink:
Dej si do sekce Koupím inzerát,on Ti ho někdo nabídne!!Třeba Dave!! :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
McSatek
*

Re..

Příspěvek od McSatek »

Ahoj Hanz, když tak čtu o Tvém problému, tak si říkám, že tohle je mi dost známé. To měření paliva v Accentovi je dost zmatené. Ručička si dělá naprosto co chce. U mě j to ale spíš otázka spotřeby. Palivoměr ukazuje čtvrtku, ale po ujetí cca 70 km, je to již na červené hranici. Taky třeba když couvám dejme tomu tak 100 m, ručička klesá, že se nestačím divit.
Napiš jak jsi dopadl s tou výměnou palivoměru. Přeji Ti hodně štěstí. Čau M.
ryba

Příspěvek od ryba »

no jestli to je problem slusne receno nesoumernyho ukazovani stavu benose, tudiz ze das plnou, dlouho se to drzi za rohem, pak rychle ubyva na polovinu, tam se zastavi tak na 150-200km a pak rychle spadne k cerveny, tak to je stejny i u me a bude to spis vlastnost, nez zavada
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
hanz3939
*

Příspěvek od hanz3939 »

Čusek McSatek..

ten palivoměr ted měnit nebudu,protože mám po technické a celkové výměně brzd.Takže to vyměním příští rok.

Nicméně ti děkuji za radu.. :) :) :)

Měj se...
vipe

Příspěvek od vipe »

Trochu odbočím. Pozor používejte přesné názvy přezdívek jednotlivých uživatelů. Není Hanz jako hanz3939. :lol: :shock:
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“