Zdravím,
Mám dotaz na spojitost posledního dílu výfuku a výkonu...Minulej tejden jsem jej vyměnil (replika)a auto od tý doby doby netáhne, cuká a hůř startuje...Výfuk je i docela dost hlučnej,bručí a tak....
Myslíte že bych mohl mít problém s jeho reklamací, když jsem jej už opatřil nátěrem-stříbřenkou.....
díky za všechny odpovědi.....
Problém s výfukem...
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Problém s výfukem...
Lantra 1994 ...1,5MPI...G4DJ
- Reklama
to je velmi nepravdepodobne...ten vyfuk byl novy? Nebo jety? Ze jsi to natiral stribrenkou? Bud jsi nedal tesneni a podfukuje to, nebo nekde povolil po ceste od motoru. Pokud ale je novej a vse je ok, tak muze byt poskozenej nebo tam je ulomena prepazka a tak. Pak by to bylo na reklamaci, ale po nateru asi ne. Takze ten nater sundat redidlem a reklamace. Pred tim vsak radsi zajit do servisu
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
jojo je novej....
s tím těsněním by to mohlo bejt, koukal jsem že to tam trošku fouká...výfuk jsem kupoval a montáž byla v ceně...ani jsem nekoukal co tam vyváděl,prostě jsem dal kafe a čekal,asi trošku chyba,příště už je o samotě nenechám...
myslíš že to dostanu ředidlem dolů?to bude asi makačka.....díkn za radu...
s tím těsněním by to mohlo bejt, koukal jsem že to tam trošku fouká...výfuk jsem kupoval a montáž byla v ceně...ani jsem nekoukal co tam vyváděl,prostě jsem dal kafe a čekal,asi trošku chyba,příště už je o samotě nenechám...
myslíš že to dostanu ředidlem dolů?to bude asi makačka.....díkn za radu...
Zdravím...
Díky za radu, výfuk jsem umyl,sice to byl záhul, ale za výsledek to stálo...reklamaci uznali:-)
Ale nebylo zase tak jednoduchý,ted mám namysli,najít vhodnej výfuk!Dali mi tam uplně novej,ale ten samej výrobce a bylo to to samí!
Až když mi našli náhradu od firmy Arvin/nevím přesně jak se to píše/
všechny problémy zmizeli...Musím ale chválit jedníní te firmy:-)
Díky za radu, výfuk jsem umyl,sice to byl záhul, ale za výsledek to stálo...reklamaci uznali:-)
Ale nebylo zase tak jednoduchý,ted mám namysli,najít vhodnej výfuk!Dali mi tam uplně novej,ale ten samej výrobce a bylo to to samí!
Až když mi našli náhradu od firmy Arvin/nevím přesně jak se to píše/
všechny problémy zmizeli...Musím ale chválit jedníní te firmy:-)