Zdravím,
docela mě v autě chybí tempomat, a koukal jsem, že do některých coupe se dával, nevim jestli za příplatek, ale ikdyž mám nějakou asi vyšší výbavu (sedačky v kůži, klima, atd.) tak tempomat není a na jeho místě je záslepka a je teda jiná páčka na stěrače, kde je k němu ovládání.. Chci se zeptat jestli někdo netuší, jestli by šel tempomat přehodit z jiného coupe, jestli je na to přípravená řídíci jednotka atd? Hlavně teda, jestli by to vůbec šlo přidělat?
Cruise/tempomat
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Cruise/tempomat
EX : Citroen ZX break 1.6i
Hyindai Coupe 1.6 16v LPG
- Reklama
Re: Cruise/tempomat
zdravim jak to je s predelanim nevim ale v auto co mam na dily byl a jeste ho tam mam,jinak packa tam byla jeste jedna navic u packy blikacu
- Lhoty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kdysi jsem to chvilku řešil u lantry, prý jsou tam navíc nějaké řídící jednotky a hodně kabeláže, takže dodělat by to asi šlo, ale musel by si to někde vyndat komplet
Lantra 1.8 J2 Wagon 1996
4 x Trabant 601 1970 - 1991
jo no, právě jsem tady sehnal od člena, a asi i komplet, akorát teda nevíš co a jak se musí napojit? Musí se to nějak připojovat na řídící jednotku auta?? A taky vím, že když se to dodělávalo třeba na fábiích nebo oktávkách, tak se musela nějak nastavit řídící jednotka, nebo to třeba jde jednoduššeji tady protože auto nemá elektronickej plyn..
- Lhoty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to nevím, takhle hluboce jsem to nezkoumal:)
Lantra 1.8 J2 Wagon 1996
jo tak to je škoda.. a k čemu ses předtím dostal? že jako komplet by to teda mělo jít?