Neříkal jsem objednat si pouze výměnu oleje. Je potřeba objednat 1) časovou normu prohlídky, kde se kontroluje všechno možné. Na vaši žádost vám to servis vytiskne. Namátkou to obsahuje kontrola diagnostickým přístrojem, kontrola akumulátoru, brzd atd... a končí to údržbou antény a zkušební jízdou. Odhaduji, že trvá 1,5 časové jednotky (ČJ). Cena se tedy zjistí 1,5xcena za h. práce servisu. 2) potřebujete prohlídku karoserie, odhaduji že trvá 0,5 ČJ. Když si to vezmete do důsledku, tak kontrolovat karoserii 30 minut je nesmysl, ale s tím nic nenaděláme na to je norma od výrobce. 3) Kontrola klimatizace odhaduji 0,1 ČJ. Když si to spočtete tak jste při ceně práce kolem 500Kč/h na cca 1000Kč. Pak dodáte vlastní olej (500Kč), jejich olejový filtr (150Kč). Vzduchový a kabinový filtr je asi také psán na výměnu, ale proč ho měnit když je ještě dobrý. Z vlastní zkušenosti (najedu do 10tis ročně) vím, že kabiňák na výměnu je, ale vzducháč jsem měl naprosto v pohodě. Sám jsem však kabiňák neměnil, jelikož chtěli přes 800Kč. No tak jsem si půl roku počkal a koupil ho tady od Hardcama za 400Kč. V tomhle my turecký i20 máme smůlu, originál kabiňák stojí balík a alternativa tenkrát nebyla. Dnes už je to lepší. A vyměním si ho také sám, už z principu, že to trvá 10 sekund a servis si účtuje 12 minut!. A na co podstatného by mohl mít nevyměněný kabinový filtr vliv? Když odejde např. spojka, katalyzátor či něco obdobného, tak asi těžko. To samé u neprovedené geometrie, kterou samozřejmě v těch nabízených 5tis od

mít asi budete. Nakonec tedy vidíte, že ta první prohlídka je opravdu zjednodušeně řečeno pouze o výměně oleje. Takže vidíte, že se kolem 2tis můžete dostat, a né 4-5tis.