Centrálne zamykanie nefunguje
Moderátoři: vipe, Moderátoři
-
- *
Centrálne zamykanie nefunguje
zdravím, vie mi niekto poradiť? centrálne zamykanie (pomocou klúča od vodiča) mi nefunguje. Skoro na 90% mi zamkne len dvere od vodiča a ostatné nezamke (mám pocit že mi zamkne všetky dvere, len keď je auto zohriate a vonku je telo, ale nie vždy). Pri odomýkaní dverí nemám problem, otvorí vždy všetky dvere. Už mi to trochu lezie na nervy vždy keď odchádzam od auta musím obehnúť dookola a všetko ručne pozatvárať aj kufor. či je to mechanická závada, alebo softwarová chyba. Prvému majiteľovi to robilo tiež, dal to aj do servisu, tý len niečo v radiacej jednotke spravili ale chybu neorpavili...
Hyundai Getz 1,4i DYNAMIC 2006
- Reklama
- alvin
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Centrálne zamykanie nefunguje
Neviem,ako to bolo pri ročníku 2006,ja mám 2004, typ 1,1i, a o tých zodpovedne viem,že neboli na náš trh dodávane centrálom od výroby,ale si ich každý predajca montoval sám,ja mám konkrétne Keetec,takže treba sa skôr sústrediť na konkrétny typ centrálu,ak teda nebol namontovaný výrobcom,inak mám z toho poučenie,ak ho tam nenamontoval výrobca,už by som si ho tam nedal namontovať,mne napr neodomkne PZ dvere,musím ručne odistiť,ale už to neriešim,inak problémy s odomykaním PZ dverí centrálom,majú asi všetky Getze s dodatočne montovaným centrálom ,čítal som to v iných článkoch,aj to že sa tak udeje po cca 75 000 km ,a rovnako,ako auto toho článku to neriešim
DACIA Sandero 1,0 SCe Arctica, ex-HUNYADI GETZ 1,1i/2004 ,zvaný Veľrybák, 132 000 Km,kupovaný ako fungláč-nedám naň dopustiť,len zub času
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,