OZNÁMENIE

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Andy4

OZNÁMENIE

Příspěvek od Andy4 »

S radosťou Vam môžem oznámiť ze autorizovaný predajca Hyundai vie o týchto stránkach a dokonca po preštudovaní si problémov (napr. nie celkom estetická montáž čidiel pohybu) o ktorých som sa tu rozpisoval to dal dnes do poriadku aj s vysvetlením. Je celkom isto možné že daný problém vznikol preto, že sme z časového hľadiska prevzatie vozidla súrili.

Za to mu patrí POĎAKOVANIE (HaH Hyundai na Moldavskej). Myslím si že toto je správny prístup predajcu k zákazníkovi.

https://WWW.HYUNDAICLUB.NET je diskusné fórum a myslím si že ak sa do diskusie zapojí aj predajca, prípadne servisný technik uľahčí tým mnoho otázok ktoré majú potencionálni záujemcovia o nový automobil, prípadne zákazníci ktorí si už auto zakúpili. S podobným prístupom som sa stretával na diskusnom fóre daewoo ktoreho som tiež členom.
Naposledy upravil(a) Andy4 dne 30 srp 2006, 18:42, celkem upraveno 1 x.
mx5/swiftsport/santafe/accent
Reklama

Lukas
*

Příspěvek od Lukas »

tak to je pekne gesto. skladam poklonu. sa tak casto nevidi. ak by si viac podnikatelov na Slovensku( aj CR ) 8) zvyklo na takyto trend, bolo by to super a hlavne by stupol ich kredit v ociach zakaznikov a urcite by sa zvysil podiel potencionalnych zakaznikov. ja som zatial s pristupom hyundaiu ku mne ako zakaznikovi spokojny, len keby mi ti turci uz poskladali auticko :cry:
new Accent 1.5 CRDi noble white
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“