problémové tankování paliva
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
problémové tankování paliva
Zdravim,
kdyz tankuji u pumpy palivo, pistole se mi strasne casto sama vypina (vyzkouseno u 6 pump).
Proste nemuzu to dat na plno a jit od toho - musim u toho stat a nechat to tam pomalu tect.. jako by bylo nekde neco ucpano .. (nejaka odvzdusnovaci hadice) ?
A dneska jsem za stavu, kdy rucicka palivomeru byla az dole nabral jen 22l benzinu a uz tam nemohl nacpat vic, ale po nastartovani a ujeti cca 5km nebyla rucicka na max.
???
kdyz tankuji u pumpy palivo, pistole se mi strasne casto sama vypina (vyzkouseno u 6 pump).
Proste nemuzu to dat na plno a jit od toho - musim u toho stat a nechat to tam pomalu tect.. jako by bylo nekde neco ucpano .. (nejaka odvzdusnovaci hadice) ?
A dneska jsem za stavu, kdy rucicka palivomeru byla az dole nabral jen 22l benzinu a uz tam nemohl nacpat vic, ale po nastartovani a ujeti cca 5km nebyla rucicka na max.
???
Accent 1,5 16V 73KW rv.97
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně tý ručičky - Nemáš někde seklej plovák nebo co to tam v dnešní době je?
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
to se mi prave nezda, prototoze se mi pred tydnem povedlo (po desny dobe a nadavani ) tam nacpat asi 37l a rucicka byla dlooouho normalne nahore..Jouda píše:Ohledně tý ručičky - Nemáš někde seklej plovák nebo co to tam v dnešní době je?
ale staci abych prijel k pumpe, vrazil tam pistoli zmack ji naplno a po vterine vypadne ( a je slyset nejakej vysavac ci co (odsavani ty pistole?))..
?
Accent 1,5 16V 73KW rv.97
Já jsem měl taky problém s tankováním, pistole mě po litru nafty pořád vyskakovala, otáčel jsem s ní a bylo mě to prd platné.Zavolal jsem obsluhu a ta mě řekla,že mají staré pistole a nafta hodně pění! Bylo to u soukromé pumpy u Kutné Hory.Od té doby tankuju u Shellu a mám po problému.
Accent 1,5 Crdi r.v.2004
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Kdo neví jak natankovat tak tady je navod.
http://www.autodoplnky.cz/picture/galle ... pohoda.wmv
http://www.autodoplnky.cz/picture/galle ... pohoda.wmv
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru