Vcera jsem byl trochu vyzkouset nove ix35, a docela me zklamal displei navigace.
Se slunecnimi brylemi jsem nevidel nic (podotykam, ze v mem Tucsonu je to bez sebemensiho problemu), bez bryli zadna slava (za slunecniho svitu).
Nemel jsem moc casu si hrat s nastavenim, a tak se ptam tech co maji navigaci.
Je to bezne, nebo se da nastavenim tmavosti a kontrastu viditelnost (citelnost) udaju na navigaci zlepsit?
Diky!
citelnost disleie navigace
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: citelnost disleie navigace
Nemal si nahodou polarizacne okuliare?
main car - 2013 - Audi Q7
second car - 2011 - ix 35, 4x2, Style, 1.7 CRDi, 5 l/100 km
third car - 2010 - Renault Megane III, coupe, Dynamique, 1.4 TCe, 8 l/100 km[/u]
before
2007 - Accent 1.4, Dynamic
2006 - Getz 1.1i, Basic
1996 - Accent 1.5, GLS
second car - 2011 - ix 35, 4x2, Style, 1.7 CRDi, 5 l/100 km
third car - 2010 - Renault Megane III, coupe, Dynamique, 1.4 TCe, 8 l/100 km[/u]
before
2007 - Accent 1.4, Dynamic
2006 - Getz 1.1i, Basic
1996 - Accent 1.5, GLS
Joo, to to mam a pouzivam, ale jak jsem psal, zadny problem u meho Tucsonu.potki píše:Nemal si nahodou polarizacne okuliare?
To je normlane.. Skus sa pozriet s polarizacnimy okuliarmi na mobil, fotak, alebo ine zariadenia co maju pred displayom foliu/sklo.. Stary tucson mal iny display.. Ak mas polarizak na okuliaroch, tak kukat jedine s vykrutenou hlavou.. Ine ti nic neostava.. V kazdom pade toto by som ako chybu auta nebral.. Je to uplne bezny jav..
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
je to tak, způsobují to polarizační brýle, už se to tu někde probíralo
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
OK, akorat ze mam stejne bryle nekolik let, vystridal jsem mezi tim vic mobilu (vcetne jejich instalace v aute), a nikdy jsem nemusel resit ze bych nevidel na displei.
Nerikam ze je to chyba, jen me to zaskocilo, a nejspis to bude jeden z duvodu proc si ix35 nekoupim. Na druhou starnu docela mrzi, protoze mam vyhody pri koupi dalsiho Hyundaie, o ktere prijdu kdyz koupim jinou znacku , a oproti konkurenci ma Hyundai delsi zaruku (7 let).
PS. a opravdu neminim prechazet z polarizacnich bryli na "obycejne".
Nerikam ze je to chyba, jen me to zaskocilo, a nejspis to bude jeden z duvodu proc si ix35 nekoupim. Na druhou starnu docela mrzi, protoze mam vyhody pri koupi dalsiho Hyundaie, o ktere prijdu kdyz koupim jinou znacku , a oproti konkurenci ma Hyundai delsi zaruku (7 let).
PS. a opravdu neminim prechazet z polarizacnich bryli na "obycejne".
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
nemusíš hned kvůli tomu kupovat jiné auto, mělo by stačit sehnat brýle se správnou polarizací
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz