Scoupeckari ctete, coupeckari taky
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Scoupeckari ctete, coupeckari taky
http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ ... &id=126686
obcas zavitam na autodoplnky, vidim coupe, ktery stalo pul roku u nas na bazaru...dost jsem o nem uvazoval, ale potrebuju auto i v zime a tohle auto byla mimo jine vylozene terenni koza i na leto a kolem jeho existence nebylo jasno - tehdejsi majitel cikan, kterej to nechal kdesi v Italii vytunit a vozil v tom devky,atd. atd.......ale ted smeruju k necemu jinymu: "Hyundai Scoupé byl omyl a krabice na kolečkách se ani dnes s minimální cenou netěší zájmu spotřebitelů." ...no?
obcas zavitam na autodoplnky, vidim coupe, ktery stalo pul roku u nas na bazaru...dost jsem o nem uvazoval, ale potrebuju auto i v zime a tohle auto byla mimo jine vylozene terenni koza i na leto a kolem jeho existence nebylo jasno - tehdejsi majitel cikan, kterej to nechal kdesi v Italii vytunit a vozil v tom devky,atd. atd.......ale ted smeruju k necemu jinymu: "Hyundai Scoupé byl omyl a krabice na kolečkách se ani dnes s minimální cenou netěší zájmu spotřebitelů." ...no?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Jj tohle auto už sem někde viděl. Je to opravbdu krásnej kousek, ale 270000 by jsem za to nedal. Max 170000 a to bych ještě musel bejt prdlej Ale práce je to krásná. Nijak nepřehnané a tak to má být.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
To auto tady neprezentuju, uz toho o nem tady bylo napsano dost..slo o ten clanecek, o tech prvnich par vet.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
No Rasty s tou chválou bych to zas tak moc nepřeháněl, co třeba ten falešnej nasávač na střeše, nebo ty (opět falešný) nalepovací výdechy na blatníkách....to bych blil Jinak bodykit je od firmy Cadamuro Design a řekl bych, že je to to nejhezčí co kdo na Coupe dělá....bohužel ale ta cenaRasty píše:Jj tohle auto už sem někde viděl. Je to opravbdu krásnej kousek, ale 270000 by jsem za to nedal. Max 170000 a to bych ještě musel bejt prdlej Ale práce je to krásná. Nijak nepřehnané a tak to má být.