Pouzil som toto (na dx to najdete podla cisla sku) : Rozmerovo pasuju, pre idealne zabudovanie bude potrebne trochu pilníkom skratit plosak na dlzku (tie rohy).
planujete? mate uz? zivotnost LED?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Modra je ok, nevadi mi, okrem stredoveho displeja. V noci mimo mesto to je za trestbony píše:Normalni bile (z modre boli oci a neni prakticka pri hledani) led stejne jak mas ale z ebay za 15 kc i s postouzivotnost... 50.000 hod.
odeslano z telefonu.
Řeším to pouze vypnutím, ale to už ani né moc často nejak jsem si na to zvyknul. V některých autech jsem viděl též noční mód, ale to zde asi nejde řešit, možná nové radio.Auger píše:Modra je ok, nevadi mi, okrem stredoveho displeja. V noci mimo mesto to je za trestbony píše:Normalni bile (z modre boli oci a neni prakticka pri hledani) led stejne jak mas ale z ebay za 15 kc i s postouzivotnost... 50.000 hod.
odeslano z telefonu.![]()
mas to nejako vyriesene? okrem vypnutia
pacilo sa mi to v kia, displej svieti opačne, pismena červene, zvyšok čierny.
to keby sa dalo urobit na
ako tox!in písal, dĺžka je 31mm - interiérové.drastys píše:ahoj, jak dlouhe jsou led do lampicek vepredu a vzadu? Vím že u Octavie byly v interieru jine nez treba v SPZ
nie, mnedrastys píše:ještě mě napadá, hlasí ledky chybu? Vím že u Octavie s tím byl problém ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |