Kdo mě pomůže najít moje vyněné Scoupe???

1991 - 1995

Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři

wilsg
*
Kontaktovat uživatele:

Kdo mě pomůže najít moje vyněné Scoupe???

Příspěvek od wilsg »

Zdar lidi někteří už víte že si chcu kupovat nějaké scoupe ale moc se v tom nevyznám tak se ptám vas kteří už mate svoje krasne autíčko :) .Už sem snad našel všechno co se na netu najít dalo.Pár kousků se mě líbilo ale nevím jestli by to byl dobrý obchod a proto se ptám vás...Třeba sem našel jedno ale ten má obsah 1468.Není lepší s obsahem 1495??? :roll: ...A je v tom nějaký rozdil?Myslím teda krom 2 kW :oops: ...Nerad bych koupil něco špatného.

A kdybyste věděli o někom kdo prodává nějaké dobré Scoupe tak neváhejte a napište :wink:
Reklama

Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Lidi, ktery shanej Scoupe, uz je nespocet..je to k zamysleni, vyrabelo se uz pred 14-15 lety a zrovna ted si vsici vzpomneli:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Ale ze jsem tak smelej, v nemecku se jich slusnejch da najit dost, proc si je nepritahnete? 3tisice prihlaseni, kolem 5tisic privezeni + cena auta...ja v tom nevidim problem...

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
black_sheep

Re: Kdo mě pomůže najít moje vyněné Scoupe???

Příspěvek od black_sheep »

wilsg píše:Zdar lidi někteří už víte že si chcu kupovat nějaké scoupe ale moc se v tom nevyznám tak se ptám vas kteří už mate svoje krasne autíčko :) .Už sem snad našel všechno co se na netu najít dalo.Pár kousků se mě líbilo ale nevím jestli by to byl dobrý obchod a proto se ptám vás...Třeba sem našel jedno ale ten má obsah 1468.Není lepší s obsahem 1495??? :roll: ...A je v tom nějaký rozdil?Myslím teda krom 2 kW :oops: ...Nerad bych koupil něco špatného.

A kdybyste věděli o někom kdo prodává nějaké dobré Scoupe tak neváhejte a napište :wink:
1468 a 62kW ma to scoupe pred faceliftem. motor jeste z colta. 1495 a 65kW je aplha engine, G4EK aneb prvni hyundai motor!! samozrejme doporucuju ten novejsi G4EK..

jinak ja taky jedno scoupe shanim pro kamarada, kdyby byli dve, prodam klidne dve! ;)
wilsg
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wilsg »

Hardcam píše:Ale ze jsem tak smelej, v nemecku se jich slusnejch da najit dost, proc si je nepritahnete? 3tisice prihlaseni, kolem 5tisic privezeni + cena auta...ja v tom nevidim problem...
Pro tebe to možná problém není ale pro mě docela jo...V pěnězoch to problém není ale neumím ani slovo německy a navíc kdo by tam jel se mnů??Kdybych tam jel sám tak bych se tam na beton ztratil :lol: :lol: ..
wilsg
*
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdo mě pomůže najít moje vyněné Scoupe???

Příspěvek od wilsg »

black_sheep píše:
wilsg píše:Zdar lidi někteří už víte že si chcu kupovat nějaké scoupe ale moc se v tom nevyznám tak se ptám vas kteří už mate svoje krasne autíčko :) .Už sem snad našel všechno co se na netu najít dalo.Pár kousků se mě líbilo ale nevím jestli by to byl dobrý obchod a proto se ptám vás...Třeba sem našel jedno ale ten má obsah 1468.Není lepší s obsahem 1495??? :roll: ...A je v tom nějaký rozdil?Myslím teda krom 2 kW :oops: ...Nerad bych koupil něco špatného.

1468 a 62kW ma to scoupe pred faceliftem. motor jeste z colta. 1495 a 65kW je aplha engine, G4EK aneb prvni hyundai motor!! samozrejme doporucuju ten novejsi G4EK..

http://www.tipcar.cz/karta/Hyundai/1158 ... 380560.htm

Sem se ptal kvůli tomuto...
jinak ja taky jedno scoupe shanim pro kamarada, kdyby byli dve, prodam klidne dve! ;)
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Ale o Tvy znalosti vubec nejde, od toho jsou lidi..nevim, jak u vas na Morave, ale u nas jsou 3 bazary a vsechny Ti auto privezou a jiste bys nasel i nejakyho znamyho, kterej ma ridicak na platak (B+E) a auto by Ti treba za 6Kc/km privezl...kdyz si auto najdes sam, je to vyhoda...dneska je to uz bezna vec a ja mam v praci na starosti dovozy, co se muzou tahat auta starsi 8 let, tak nema ani smysl zavirat dvere od kanclu. A mimochodem se da v zahranici krasne smlouvat, v r2004 jsem si pro sebe na netu nasel u Mnichova Nexii za 1850EUR, prijel jsem tam (po domluve s nemeckym bazarnikem-cekal jsem tam na neho 4 hodiny) a smlouval a smlouval, nechal mi ji za 1250 a ja usetril tenkrat 18tisic...a pak je vyhoda toho, ze se Nemci a obzvlast Svycari o auticko dobre staraj a hlavne - ty silnice. Nebojim se privezt Passata jako taxik se 400tkm, jednou jsem dotahl taxik, o ktery se stridali 3 taxikari, motor se vypinal az na vymenu oleje:)

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
wilsg
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wilsg »

No tos tobe se to mluvi..Ja take znamosti jak ty nemam.Auto bych uz vybrane aj mel ale nemam nikoho kdo by me to dovezl :evil:
wilsg
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wilsg »

A jeste u nas na morave neni zadny autobazar ktery by dovazel starsi auta nez 8 let.Teda aspon sem zadny nenasel :cry: :cry: :cry:
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

To nemusis poznat podle toho, co vozej..oni to neprivezou proto, aby to stalo na placu, ale rovnou ke koncovymu majiteli...nechce se mi verit, ze by se tam u vas nikdo nenasel...zkus se optat znamych, treba poradi..muzes mi pres SZ poslat odkaz na to auto?

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
wilsg
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wilsg »

tak sem se ti snazil poslat par tech odkazu ale nejak me to neslo tak sem si te nasel na ICQ a tam ti to snad dojde :wink:
wilsg
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wilsg »

http://www.tipcar.cz/karta/Hyundai/1158 ... 380560.htm

Borci tak ja už vážně nevím...Zítra se otec jede podívat na toto a pak uvidím jestli to vezmu :(
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

wilsg píše:http://www.tipcar.cz/karta/Hyundai/1158 ... 380560.htm

Borci tak ja už vážně nevím...Zítra se otec jede podívat na toto a pak uvidím jestli to vezmu :(

vopovaz se ho koupit, mame ho vyhlidnuty uz pres tyden :lol:
Rasty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rasty »

pěknej kousek že by jsem do něj šel :wink: Potřebuju něco na zimu a na cesty do práce aby jsem netýral coupátko a tohle by bylo super :lol:
Obrázek

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
wilsg
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wilsg »

HOŠI TAK BRZDITE!!!!JÁ UŽ HO MÁM VYHLÍDLÍ ASI TAK MĚSÍC A ZÍTRA SE UVIDÍ JESTLI SI HO KOUPÍM TAK NE ŽE MĚ HO UKRADNETE!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Odpovědět

Zpět na „S-COUPE“