Kdo mě pomůže najít moje vyněné Scoupe???
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Kdo mě pomůže najít moje vyněné Scoupe???
Zdar lidi někteří už víte že si chcu kupovat nějaké scoupe ale moc se v tom nevyznám tak se ptám vas kteří už mate svoje krasne autíčko .Už sem snad našel všechno co se na netu najít dalo.Pár kousků se mě líbilo ale nevím jestli by to byl dobrý obchod a proto se ptám vás...Třeba sem našel jedno ale ten má obsah 1468.Není lepší s obsahem 1495??? ...A je v tom nějaký rozdil?Myslím teda krom 2 kW ...Nerad bych koupil něco špatného.
A kdybyste věděli o někom kdo prodává nějaké dobré Scoupe tak neváhejte a napište
A kdybyste věděli o někom kdo prodává nějaké dobré Scoupe tak neváhejte a napište
- Reklama
Lidi, ktery shanej Scoupe, uz je nespocet..je to k zamysleni, vyrabelo se uz pred 14-15 lety a zrovna ted si vsici vzpomneli:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Ale ze jsem tak smelej, v nemecku se jich slusnejch da najit dost, proc si je nepritahnete? 3tisice prihlaseni, kolem 5tisic privezeni + cena auta...ja v tom nevidim problem...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Re: Kdo mě pomůže najít moje vyněné Scoupe???
1468 a 62kW ma to scoupe pred faceliftem. motor jeste z colta. 1495 a 65kW je aplha engine, G4EK aneb prvni hyundai motor!! samozrejme doporucuju ten novejsi G4EK..wilsg píše:Zdar lidi někteří už víte že si chcu kupovat nějaké scoupe ale moc se v tom nevyznám tak se ptám vas kteří už mate svoje krasne autíčko .Už sem snad našel všechno co se na netu najít dalo.Pár kousků se mě líbilo ale nevím jestli by to byl dobrý obchod a proto se ptám vás...Třeba sem našel jedno ale ten má obsah 1468.Není lepší s obsahem 1495??? ...A je v tom nějaký rozdil?Myslím teda krom 2 kW ...Nerad bych koupil něco špatného.
jinak ja taky jedno scoupe shanim pro kamarada, kdyby byli dve, prodam klidne dve!
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Pro tebe to možná problém není ale pro mě docela jo...V pěnězoch to problém není ale neumím ani slovo německy a navíc kdo by tam jel se mnů??Kdybych tam jel sám tak bych se tam na beton ztratil ..Hardcam píše:Ale ze jsem tak smelej, v nemecku se jich slusnejch da najit dost, proc si je nepritahnete? 3tisice prihlaseni, kolem 5tisic privezeni + cena auta...ja v tom nevidim problem...
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo mě pomůže najít moje vyněné Scoupe???
black_sheep píše:1468 a 62kW ma to scoupe pred faceliftem. motor jeste z colta. 1495 a 65kW je aplha engine, G4EK aneb prvni hyundai motor!! samozrejme doporucuju ten novejsi G4EK..wilsg píše:Zdar lidi někteří už víte že si chcu kupovat nějaké scoupe ale moc se v tom nevyznám tak se ptám vas kteří už mate svoje krasne autíčko .Už sem snad našel všechno co se na netu najít dalo.Pár kousků se mě líbilo ale nevím jestli by to byl dobrý obchod a proto se ptám vás...Třeba sem našel jedno ale ten má obsah 1468.Není lepší s obsahem 1495??? ...A je v tom nějaký rozdil?Myslím teda krom 2 kW ...Nerad bych koupil něco špatného.
http://www.tipcar.cz/karta/Hyundai/1158 ... 380560.htm
Sem se ptal kvůli tomuto...
jinak ja taky jedno scoupe shanim pro kamarada, kdyby byli dve, prodam klidne dve!
Ale o Tvy znalosti vubec nejde, od toho jsou lidi..nevim, jak u vas na Morave, ale u nas jsou 3 bazary a vsechny Ti auto privezou a jiste bys nasel i nejakyho znamyho, kterej ma ridicak na platak (B+E) a auto by Ti treba za 6Kc/km privezl...kdyz si auto najdes sam, je to vyhoda...dneska je to uz bezna vec a ja mam v praci na starosti dovozy, co se muzou tahat auta starsi 8 let, tak nema ani smysl zavirat dvere od kanclu. A mimochodem se da v zahranici krasne smlouvat, v r2004 jsem si pro sebe na netu nasel u Mnichova Nexii za 1850EUR, prijel jsem tam (po domluve s nemeckym bazarnikem-cekal jsem tam na neho 4 hodiny) a smlouval a smlouval, nechal mi ji za 1250 a ja usetril tenkrat 18tisic...a pak je vyhoda toho, ze se Nemci a obzvlast Svycari o auticko dobre staraj a hlavne - ty silnice. Nebojim se privezt Passata jako taxik se 400tkm, jednou jsem dotahl taxik, o ktery se stridali 3 taxikari, motor se vypinal az na vymenu oleje:)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
To nemusis poznat podle toho, co vozej..oni to neprivezou proto, aby to stalo na placu, ale rovnou ke koncovymu majiteli...nechce se mi verit, ze by se tam u vas nikdo nenasel...zkus se optat znamych, treba poradi..muzes mi pres SZ poslat odkaz na to auto?
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
http://www.tipcar.cz/karta/Hyundai/1158 ... 380560.htm
Borci tak ja už vážně nevím...Zítra se otec jede podívat na toto a pak uvidím jestli to vezmu
Borci tak ja už vážně nevím...Zítra se otec jede podívat na toto a pak uvidím jestli to vezmu
wilsg píše:http://www.tipcar.cz/karta/Hyundai/1158 ... 380560.htm
vopovaz se ho koupit, mame ho vyhlidnuty uz pres tyden
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
pěknej kousek že by jsem do něj šel Potřebuju něco na zimu a na cesty do práce aby jsem netýral coupátko a tohle by bylo super
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94