Je tady nějaký odborník ???
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Je tady nějaký odborník ???
Čus všichni nějak se mi to hromadí ....když vyřeším jeden problém tak se musí zákonitě ukázat hnedle jiný no jo starší vozi se musej opečovávat.
Momentálně mě trápí muj motůrek ..nějak po nastartovaní neskočí do otáček a pak chcípne .Tak nevim dělá to jen někdy a na volnoběh to brumlá na hodně nizkých otáčkach...jakmile šlápnu na plyn tak to má tendenci umřít napadla mě váha vzduchu třeba ...no nevim hlavně to teď nejak žere a nejede což je docela v pr..........
PLZ ...poraďte děkuji.....
Momentálně mě trápí muj motůrek ..nějak po nastartovaní neskočí do otáček a pak chcípne .Tak nevim dělá to jen někdy a na volnoběh to brumlá na hodně nizkých otáčkach...jakmile šlápnu na plyn tak to má tendenci umřít napadla mě váha vzduchu třeba ...no nevim hlavně to teď nejak žere a nejede což je docela v pr..........
PLZ ...poraďte děkuji.....
Lantra 1.8GT 16V-klima --stařičká ale výkoná!!!!----
- Reklama
- Mirka Pekárková
- *
4 Lopuch: Dám ti typ. Měl jsem taky podobné problémy tak jsem chtěl udělat diagnostiku. V Ústí u Háši mě vzali okamžitě a našli na počítači závadu. Nebylo to drahé a hlavně na starší auta nabízí opravené věci se zárukou a dobrou cenou. Diagnostika motoru stojí 500kč. Tak si rozmysli jestli to nestojí za to. Jó a udělali mi to na počkání a vidiš na to.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.