Na nekolika mistech jsem nasel info, ale povetsinou recenze nebo forum, ze gen coupe ma mit pry garancky zadarmo. Nenasel jsem o tom ale nic "ofiko". Nemate k tomu nekdo nejake konkretni informace nebo odkaz treba na stranky hyundai v archivu atd.?
Diky
Genesis coupe - garancky zadarmo?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Mr. HYUNDAI
Re: Genesis coupe - garancky zadarmo?
To by se líbilo asi všem. Ale nikdy jsem o tom neslyšel. Zato o kondičních prohlídkách po dobu 5 let slyšeli asi všichni.
Nicméně kondiční prohlídka je něco zcela jiného než "garančka".
Nicméně kondiční prohlídka je něco zcela jiného než "garančka".
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Kondicni prohlidky jsou sranda, prijeli jsme na ni ve spinavem aute a zajimalo by me jak zlistili, ze je karoserie v poradku, bez poskozeni, na me upozorneni, ze tam je praskly trojuhelnicek u zadniho okna, rekli at si koupime, ze to kvuli par kackam nestoji za to resit na zaruku tak hlavne ze davaji 5 let zaruku.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
- Mr. HYUNDAI
Já bych neřekl, že kondičky jsou sranda, přesnější by bylo komedie .
Ale na druhou stranu je pravda, že je využívám. Vždycky je spojuju s ukončením zimní sezóny při přezouvání na letní gumy. Auto umyjí (i zespodu), zkontrolují stav brzd (na mé výslovné přání je vyčistí a promažou), seřídí ruční brzdu (hrozně za ní rvu ) a vydezinfikují klimu.
Nicméně oněch 12 (nebo kolik jich je) kontrolních úkonů je fakt spíš k smíchu.
Ale na druhou stranu je pravda, že je využívám. Vždycky je spojuju s ukončením zimní sezóny při přezouvání na letní gumy. Auto umyjí (i zespodu), zkontrolují stav brzd (na mé výslovné přání je vyčistí a promažou), seřídí ruční brzdu (hrozně za ní rvu ) a vydezinfikují klimu.
Nicméně oněch 12 (nebo kolik jich je) kontrolních úkonů je fakt spíš k smíchu.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
No rikali to minimalne v autosalnu na prime, v jedne recenze na netu (uz nevim kde) jsem to cetl a i to psal nekdo tady na foru. TAkze nic relevatniho, i ten prima autosalon bude mit asi informace takove jako.
Tak nevim jak to je, nebo ma byt, protoze ani hyundai zastoupeni asi nevi presne, ale platil jsem nakonec cca pulku s tim, ze tu druhou zaplati hyundai, nehodlam to nejak dal resit, lepsi nez dratem do oka.