Dovoz auta z PL
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Dovoz auta z PL
Chci se zeptat jestli někdo nedovážel auto z polska? Nějak mě zaráží u cen brutto,netto VAT .... konkretně brutto,po koupi a dovozu bude třeba zaplatit ještě nějakou daň ?
Prodej levných autodílů.
- Reklama
Re: Dovoz auta z PL
ak sa jedna o nove vozidlo, tak nakupujes vozidlo bez dph a v krajine pobytu {kde budes prihlasovat auto} zaplatis dan.
zakladne info pre cr napr. tu:
http://www.evropskyspotrebitel.cz/auto- ... -aut-27156
p.s.: pozeral som ceny v polsku a nejako sa mi nezdaju vyhodne oproti cesku... aspon tie cennikove...
zakladne info pre cr napr. tu:
http://www.evropskyspotrebitel.cz/auto- ... -aut-27156
p.s.: pozeral som ceny v polsku a nejako sa mi nezdaju vyhodne oproti cesku... aspon tie cennikove...
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
Kupovat auto v Polsku Kriste pane Jsou horši než si myslite o nas Čehunech Nic ja jsem Čechoslovak tělem i duši
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
No jde o 2 roky starou bouračku. No někdy žasnu když vidím co přijede na servis za exoty takže na poloky jsem připraven
Prodej levných autodílů.
Kurva kšeft co Taky bereš všechno abys fungoval, To znam U mě němečti turci,nebo vietnamci Taky dobrej byzniz Kam se to hospodrastvi dopracovalo Bohužel realitaKaramusa píše:No jde o 2 roky starou bouračku. No někdy žasnu když vidím co přijede na servis za exoty takže na poloky jsem připraven
Ps Věty typu hotovo nebo dobry jiste poznaš
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)