s coupe GTturbo evoI
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
s coupe GTturbo evoI
Ahoj všem jsem tu novej.tak jsem se chtěl představit jsem z jihu čech a na svém scoupe makam již třetí rok je to komplet generálkovaný vůz základem bylo GT turbo z roku 94 v současnosti makáme na kastli je jedinná svého druhu v čr bohužel zatím foto nezveřejníme.....chápete? je to prototip a první foto vám slibuju tak na nový rok.....jen pár parametrů: motor: větší turbo,intercooler,chip,popoff,.....vše v chromu a laku.zatím výkon 200hp snad se to ještě zvedne..karoserie je komplet carb.+laminát v zadu rozšířeno o 16cm a v předu o 8cm 8,5x16jsou zatím kola....zdravím všechny a budu rád za každou radu či pomoc....
- Reklama
Uz je novej rok?
???: nejsou tam nahodou predni svetla z Punta? se tak nejak snazim cist z fotky:)
???: nejsou tam nahodou predni svetla z Punta? se tak nejak snazim cist z fotky:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
protptyp
tak tedy něco málo o motoru: převrtáno na 1,6 turbo kkk z......to neprozradím zatím.zadní čirá optika na zakázku přední žádný fiat ale mitsubishi ecl.2000 atd. jo a někdo se ptal na cenu motoru to už ani nevím ale celkem jsem v tom asi za 450000,- a to ještě nemam lak ted jedu jeste pro jedno gt tak se těším........
No ty blaho, mit takovy prachy navic, tak nepredelavam 10+ let stary auto, ale radsi si koupim nejakou sportovni karu se stejnym vykonem v plne palbe a tri roky starou... ale je to otazka preferenci. Jestli na to prachy mas, tak ti fandim Taky jsem na vysledek zvedav.
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
arny: priste si precti, komu to bylo urceny...tvoje svetla jsem zrovna neresil
nicmene, dokud tvoje scoupe neuvidim, neuverim...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
arny: priste si precti, komu to bylo urceny...tvoje svetla jsem zrovna neresil
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
..
souhlasim s vama chlapy
a vubec nechapu proc taji aji to blby turbo dovy jestli vi vubec co to je
450tis kc to je polovicka za pracu nekomu zaplacenou pac material tolik nemuze stat do toho uz par let delam
a vubec nechapu proc taji aji to blby turbo dovy jestli vi vubec co to je
450tis kc to je polovicka za pracu nekomu zaplacenou pac material tolik nemuze stat do toho uz par let delam
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
vysnene auto hyundai xg 350