Výměna autobaterie

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Odpovědět
Kyrglík

Výměna autobaterie

Příspěvek od Kyrglík »

Zdravým všechny...Prohledal jsem vše a nikde jsem nenašel....Já se chci jen zeptat,jestli když baterii odpojím a dám novou,jestli se mi něco nevymaže???Někde se to tady řešilo,ale já to nenašel :cry:
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Reklama

zdenek76

Příspěvek od zdenek76 »

nevím teda jak u kupéčka, ale u všech aut co jsem měl byla výměna bez problémů. Akorát Opel Omega se pak musel dvojím stisknutím ovládače naprogramovat centrál, u SantaFe se nemuselo dělat nic a vše fachalo ok. Samozřejmě přijdeš o naprogramování radia.
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi

+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
XMira

Příspěvek od XMira »

Ja mel taky odpojenou baterku - pravda, fakt jen chvilinku, a prisel jsem taky jenom o nastaveni radia a hodin na pristrojovce. BTW: Bylo to u prilezitosti startovani MB Vito a BMW X5..... kam se serou na Getz! :D :D :D
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
pokaymu
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pokaymu »

já jsme měl taky odpojenou baterku a ani rádio se mi nevymazalo ( teda jenom čas, ostatní zůstalo). Nic jsme nastavovat nemusel a vše bez problémů
coupe 2.0 16V 12/1998 lauf 109 dB
www.xsoundtuning.cz
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Tak já přišel také jen o hodiny :P Vše proběhlo bez problému a autí startuje jak dřív :wink: Jinak já tam měl ještě originál baterii Hyundai...Takže držela 6 let...... :shock:
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Davepic

Příspěvek od Davepic »

čau tak mě tak připada měl jsem vydelanou celou baterku a po zapojení..jsem si všiml když jsem to jel projet tak to jelo bez chyby ale když jsem třeba vyřadil tak otačky klesly až uplně dolu a hned se vyškrabyly na volnoběh...Nebo i když jsem stal otačky držely tak jak maji sešlapnu plyn spadnou dolu a vrati se...co to muže byt?
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Davepic píše:čau tak mě tak připada měl jsem vydelanou celou baterku a po zapojení..jsem si všiml když jsem to jel projet tak to jelo bez chyby ale když jsem třeba vyřadil tak otačky klesly až uplně dolu a hned se vyškrabyly na volnoběh...Nebo i když jsem stal otačky držely tak jak maji sešlapnu plyn spadnou dolu a vrati se...co to muže byt?
CHvíly to trvá než se adaptuje řídící jednotka ,je to normální,po ujetí několika km-trech se to srovná do normálu!!! :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Měl jsem po zimě baterku vyndanou 2 dny,vrátil ji zpět a kromě vymazaných hodin,auto šlapalo stejně jako před vyndáním.Nic se nenačítalo znovu. :wink: Jo a nedávno jsem ji musel vyndat kvůli výměně park.žárovky a opět auto šlapalo beze změny-tzn.SKVĚLE :!: :lol:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Davepic

Příspěvek od Davepic »

Davepič To Ivan..Dík za radu a tyky za uklidnění..řikal jsem si že před tim to vubec nedelalo a ted když jsem vlastně měl vytahlou baterku muže to byt tim, byla vydelana asi 2 hodiny...ale je zajimave že hodiny se mi nevynulovali
Rasty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rasty »

Borek: to je svistvo co parkovačky měnit :shock: Jsem to chtěl rovnou ale jinak než vyndat světla se tam moc dostat nedá. Jsem zjistil že je rychlejší oddělat celé světlo než baterku
Obrázek

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Mě praskla parkovačka na dovolené v Itálii-říkám si prkotina,ale když jsem viděl,že musí baterka ven a dále podniknout výkon hodný dlouhoprstého kapsáře :roll: ,tak jsem to nechal na doma. :oops: Byla to první prasklá žárovka za 3 roky,co mám Coupátko a doufám,že další 3roky nepraskne další. :lol: Třeba výměna žárovek u Rapida byla minutová záležitost,kdy se člověk mohl jednou rukou klidně rýpat...... 8) U Coupe,je to záležitost dobrých nervů a dloooooouhých prstů.... :?
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“