Zdravím všechny. Nějaký dobrák mně na parkovišti zřejmě nacouval do světla zadního. Je v místě kde se zezhora rozšíří podélně naprasklé v dělce cca 5 cm, jinak drží. Čím nejlepší slepit? Díkas
Horák
Naprasklý zadní světlomet
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: Naprasklý zadní světlomet
Pokud je to naprasklé, ale ne prasklé - tedy díly drží u sebe bez viditelné spáry, tak na to je ve skutečnosti nejlepší vteřiňák. Vteřiňák je sám o sobě hodně vzlínavý, když je hodně řídký. Takže podmínka je mít vteřiňák čerstvý a ne dva měsíce starý, kdy nepatrně houstne a už tolik nevzlíná. Ideální je dojít si do modelářské prodejny a chtít řídký vteřiňák (prodává se i střední a hustý). Kvalitní obyčejný čerstvě načatý vteřiňák ale stačí.
ix20 2019- 1.6/92kW Trikolor Club White Sand
i20 2014-2019 1.2/64kW Family Start Baby Elephant
i20 2014-2019 1.2/64kW Family Start Baby Elephant
Re: Naprasklý zadní světlomet
Ideální je překvapivě k tomu určené lepidlo, na praskliny Acrifix apod. podle toho, o jaký jde plast.
Na chybějící kousky se neptáš, ale i to se dá zvládnout.
Mám po nehodě znovy vytvořený lem zadního světla, v délce 4 cm, chyběl skoro centimetr šířky plastu.
Musím udělat reklamu kámošovi - plexiplus.cz - rychlá a 100%ní práce.
Na chybějící kousky se neptáš, ale i to se dá zvládnout.
Mám po nehodě znovy vytvořený lem zadního světla, v délce 4 cm, chyběl skoro centimetr šířky plastu.
Musím udělat reklamu kámošovi - plexiplus.cz - rychlá a 100%ní práce.
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor