nejde nastartovat chytne jen obcas
Moderátor: Moderátoři
nejde nastartovat chytne jen obcas
ahoj mnel bych prozbu mam terracan 2.9crdi 2003 nejde nastartovat pise mi to poruchu 1119 ridici ventil imv tlaku palivove rozdelovaci listy ventil na cerpadle sem daval novej a je to furt stejny dekuji za radu jeste sem udal komplet hadicky na privodu paliva i novej balonek dekuji moc
- Reklama
Re: nejde nastartovat chytne jen obcas
potreboval bych poradit jaky by mnel mit tlak pri startovani a kolik by mnel mit tlak na palivovem potrubim pri vyplem stavu dekuju moc
zdravím mám stejný problém,vyřešil jste to...tel na mě 775647947 už si stím nevím rady...
Mo tak to vidim a chce se mi brecet. Dva dni zpatky sem rano tezko startoval asi na 4ty pokus to chytlo tak jsem dojel do roboty a po sichte uz zase nestartoval, tak po chvili bedovani jsem zkusil povolit trubicky u vstriku jestli se potlaci nafta. Nafta se vytlacila tak jsem utahl auto naskocilo a do doby nez jsem vypnul motor jelo uplne normalne. Dival jsem se po vedeni nafty a nasel jsem prusak u balonku tak jsem mel za to , ze mi pada nafta a kolem balonku se prisava vzduch, balonek jsem utesnil ale pri mackani mi prijde , ze netvrde. Muze byt problem ve ventilkach v balonku, ze netvrdne a auto nechce naskocit? Nebo jste nekdo z prispevatelu vyresil problem vyse nejakym konkretnim zpusobem?