Zdravím potřeboval bych pár rad.
1, U ruční brzdy mám jakési tlačítko, u kterého nevím k čemu slouží, pokud ho zapnu nic se neděje, pokud je vypnuté tak stále také nic. Mohl by mi někdo poradit k čemu by mohlo sloužit? přikládám foto
2, Jak lze propojit smartphone pomocí bluetooth přeš to malé stříbrné kolečko co by měl sloužit jako modul pro bluetooth a propojit s rádiem?
3, Celkem často se stává, že se mi sám od sebe spustí alarm musím jít do garáže a vypínat ho, nebo po chvílí přestane sám. Dá se někde změnit nastavení alarmu nebo v čem by mohl být problém?
Děkuji
Tlačítko u ruční brzdy, Bluetooth, Spouštějící se alarm
Moderátoři: miooo, Moderátoři
- Reklama
Re: Tlačítko u ruční brzdy, Bluetooth, Spouštějící se alarm
Co se týče toho spínače: nepatřilo to auto taxikářovi? Pak by to mohl být spínač na "turbo" sazbu ..... )
Jinak bohužel neznám odpověď ani na jednu z otázek ....
Jinak bohužel neznám odpověď ani na jednu z otázek ....
2002-2006 SF 2,00 CRDi dynamic Black
2006-? New SF 2,2 VGT elegance A/T Blue titanium MY 2007
2006-? New SF 2,2 VGT elegance A/T Blue titanium MY 2007
Nebylo to auto firemní? Pak by to mohl být přepínač na soukromé a služební jízdy k GPS na sledování pohybu auta kde jezdí. Nebo by to mohl být vypínač na dodatečně namontované přední parkovací senzory...
VW Tiguan Allspace R-line 2,0 TSI 162 kW 7DSG Prodáno
Hyundai ix35 2,0 CRDi 135 kW 4x4 Tricolor Style Satin Amber 5/13 Prodáno
Hyundai ix20 1,4 Tricolor Esential Satin Amber 10/14 Má žena
Škoda Felicia Van Plus
Škoda 1000 MB r.v.65 Prodáno, jsem blb
Hyundai ix35 2,0 CRDi 135 kW 4x4 Tricolor Style Satin Amber 5/13 Prodáno
Hyundai ix20 1,4 Tricolor Esential Satin Amber 10/14 Má žena
Škoda Felicia Van Plus
Škoda 1000 MB r.v.65 Prodáno, jsem blb
Tak přišel jsem an to, že tlačítko slouží právě k zapnutí Bluetooth, problém tedy vyřešen.
Stále ale přetrvává problém se samovolným spuštěním alarmu stále se opakuje vždy to vzbudí celou ulici
Stále ale přetrvává problém se samovolným spuštěním alarmu stále se opakuje vždy to vzbudí celou ulici