otvory pro stříkání dutin na i30
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
otvory pro stříkání dutin na i30
Zdravím,
prosím máte někdo zkušenosti? Chci si svépomocí vystříkat sprejem s hadičkou dutiny, hlavně blatníky, ale nevím jak se do dutin dostat, příp. kde navrtat potřebné otvory. Karosář co mi opravoval lak na zadním blatníku (vyvrtání "bublinky" rzi pod barvou, a cínování) říkal, co nejdříve vystříkat - ošetřit dutiny.
Předem velké díky za rady.
Oto W.
prosím máte někdo zkušenosti? Chci si svépomocí vystříkat sprejem s hadičkou dutiny, hlavně blatníky, ale nevím jak se do dutin dostat, příp. kde navrtat potřebné otvory. Karosář co mi opravoval lak na zadním blatníku (vyvrtání "bublinky" rzi pod barvou, a cínování) říkal, co nejdříve vystříkat - ošetřit dutiny.
Předem velké díky za rady.
Oto W.
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: otvory pro stříkání dutin na i30
to fakt este niekto robi? to je skoda 120? u i30 kde je zaruka na kastlu 12 rokov by som to fakt neriesil ak auto nebolo burane
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Ze da někdo záruku 12 let ještě neznamena, že ti ji uznaji. Zaruka je napsana velice sikovne. A víceméně papír snese všechno
http://www.autorevue.cz/koroze-se-tyka- ... y/ch-53594
V prazích jsou takove gumave krytky. Ty je třeba odstranit. Pokud to beres poctive, tak netřeba vrtat. Ja si sam strikam prahy, kapotu a viko kufru.
Specializovany servis se postara o antikorozni nater podvozku Dinitrolem.
http://www.autorevue.cz/koroze-se-tyka- ... y/ch-53594
V prazích jsou takove gumave krytky. Ty je třeba odstranit. Pokud to beres poctive, tak netřeba vrtat. Ja si sam strikam prahy, kapotu a viko kufru.
Specializovany servis se postara o antikorozni nater podvozku Dinitrolem.
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
A tady musím souhlasit s Alfem.Nastal termín 3.serv.prohlídky.Vykašlal jsem se na autor.servis a zajel na výměnu oleje a filtru do blízkého servisu.Říkám si,alespoň se podívám po 3 letech na auto zespodu.A to byl šok!!! Kolem prahů,za nádrží ta šikmá část a kufr pouze holý plech bez ochranného nástřiku,pouze základní šedá barva.Zatím tedy bez známek rzi..Auto koupené nové.Tak už jsem objednán na nástřk spodku a dutin.
Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
Není to škoda 120, ale v dobách škody 120 si lidé věcí vážily a staraly se o ně. Dnes každý na všechno sere a podle toho to taky vypadá. Auto se dnes bere jako spotřební věc, ale sakra drahá.
Hyundai I30 kombi, 1.6gdi, weekend. Tucson 2022, 1,6 T-gdi, 110kw, 4x4, smart
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
Taky jsem koukal, když jsem videl auto na zvedáku Specializovana firma provedla nastrik podvozku a vystrikani dutin - vse Dinitrolem, ikdyz si myslim, že je to uplne jedno co se pouzije. Auto bylo kompletne odstrojeno. Dulezite je to provest za teplého počasí, aby vosk mel sanci vyvzlinat i do tech nejmenších skulinek a zahybu.Vendelín píše:A tady musím souhlasit s Alfem.Nastal termín 3.serv.prohlídky.Vykašlal jsem se na autor.servis a zajel na výměnu oleje a filtru do blízkého servisu.Říkám si,alespoň se podívám po 3 letech na auto zespodu.A to byl šok!!! Kolem prahů,za nádrží ta šikmá část a kufr pouze holý plech bez ochranného nástřiku,pouze základní šedá barva.Zatím tedy bez známek rzi..Auto koupené nové.Tak už jsem objednán na nástřk spodku a dutin.
Pochopitelne tohle ma cenu jen u co nejnovějšího vozu. Když vam zacne kvést, tak je uz pozde.
Proč by nesral, když ma přece záruku na prorezivení na 12 letMartinsp píše:Není to škoda 120, ale v dobách škody 120 si lidé věcí vážily a staraly se o ně. Dnes každý na všechno sere a podle toho to taky vypadá. Auto se dnes bere jako spotřební věc, ale sakra drahá.
Tak já jsem objednán na 20.9. Doufám,že bude dobré počasí.Teď totiž auto potřebuji a příští týden mně čeká cesta na Slovensko.V servisu to bude do pořádného vyschnutí.Doufám tak 4 dny.Umytí,schnutí,odstrojení plastových podběhů,stříkání dutin a spodku,nastrojení-snad to kluci stihnou.
Jelikož jsem mel podvozek cisty, tak vse hotovo během jediného dne.
Jinak vystrikat to zvadnes i sam. Není to nic složitého
Jinak vystrikat to zvadnes i sam. Není to nic složitého
Jo Alfe,ale to bych nesměl bydlet na sídlišti v paneláku.
...Kolem prahů,za nádrží ta šikmá část a kufr pouze holý plech bez ochranného nástřiku,pouze základní šedá barva.
Jenom?
Přál bych ti vidět odstrojenou i30,ix20...to jsou ty které jdem viděl
Plasty to krásně maskují...
Ještě že mám svoje kluky servisáky.A nástřik mého vozu již opakovaný.
Neváhejte a fakt si to nechte udělat,nebo udělejte.
Jenom?
Přál bych ti vidět odstrojenou i30,ix20...to jsou ty které jdem viděl
Ještě že mám svoje kluky servisáky.A nástřik mého vozu již opakovaný.
Neváhejte a fakt si to nechte udělat,nebo udělejte.
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Díky za názory a zkušenosti, snad se tam do těch ditin nějak dostanu. Měl jsem Fiat Brava a k němu i knížku "Jak na to", kde bylo vše dopodrobna vysvětleno i sposta názorných nákresů - obrázků i fotek.
To si nevybereš. Když mi do Idey dávali zámek na volič převodovky, na vedlejším stání měli Nissana Murano se sundaným středovým tunelem a taky mě šokovalo, jak to mají zpracované.petzl62 píše: Přál bych ti vidět odstrojenou i30,ix20...to jsou ty které jdem viděl
To zvladnes! Sehni se dolu pod prahy a uvidíš takove gumove krytky. Ty odstran a hadičku zavedes prave temy otvory. Ty same gumove krytky jsou pod vikem kufru - nutno odstranit tapecirunk a pod kapotou uz nejsou zadne gumove krytky. U Elantry jen holy plech, takže temi otvory jsem to hezky vystrikal.weber píše:Díky za názory a zkušenosti, snad se tam do těch ditin nějak dostanu. Měl jsem Fiat Brava a k němu i knížku "Jak na to", kde bylo vše dopodrobna vysvětleno i sposta názorných nákresů - obrázků i fotek.
Par fotek ze strikani dutin a spodku, který se natiral Dinitrolem
- Přílohy
-
- P1050328.JPG (185.52 KiB) Zobrazeno 4382 x
-
- P1050326.JPG (167.54 KiB) Zobrazeno 4382 x
-
- IMG_20160623_074301.jpg (102.49 KiB) Zobrazeno 4382 x
-
- IMG_20160623_074701.jpg (83.16 KiB) Zobrazeno 4382 x