Signalizace rozsvícených světel
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Signalizace rozsvícených světel
Zdravím všechny, jsou tato auta vybavena touto vymožeností? Kromě feldy jsem to měl u všech aut, bral jsem to jako samozřejmost, že to v autě prostě je, jako volant. Jen pro vysvětlení, ptám se na signalizaci rozsvícených světel, kdy při zapnutých světlech, vypnutím zapalování a otevřením dveří, začne pípat signalizace. U tohoto auta nic, i když zamknu, světla svítí dále bez jakéhokoliv upozornění. Nevíte někdo, jestli mi to nefunguje, nebo je to jen v některém stupni výbavy nebo na takové ptákovině Hyundai šetří. Díky
Hyundai IX20, 1.4 benzin, Trikolor
- Reklama
Re: Signalizace rozsvícených světel
ak sa nemylim, tak svetla sa ti automaticky vypnu po cca 30sekundach od zamknutia vozidla (funkcia follow me home), alebo po dvojitom zamknuti... otravne pipanie uz tym padom asi potrebne ani nie je.
v prirucke k vozidlu by malo byt uvedene viacej...
v prirucke k vozidlu by malo byt uvedene viacej...
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
Světla se po cca 30 sekundách vypnou, já je teda vypínám ze zvyku ručně...předešlé vozítko byl Japonec.
Nebo se dá udělat, že budou svítit jen parkovačky i po uzamčení vozu. Mám dojem že musíš po otevření dveří vypnout a potom zase zapnout parkovačky, nebo tak nějak to bylo.Olda47 píše:Světla se po cca 30 sekundách vypnou, já je teda vypínám ze zvyku ručně...předešlé vozítko byl Japonec.
Chlapi díky za odpovědi, to jsem netušil, hold na starý kolena budu muset číst návody
Hyundai IX20, 1.4 benzin, Trikolor