reproduktory na hyundai accent
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
reproduktory na hyundai accent
caute mam hyndai accent rv 96 chcem do neho kupit reproduktory do prednych dveri ale neviem ake tam pasuju ?
- Reklama
Ty jo 165 do dveri, pak prosim napasat presny typ, protoze kdyz sem se do toho dival, tak se mi zdalo ze tam neni zadne misto. Jinak tema dverma vnitrkem proteka asi dost vody, protoze v originale je tam dost velka krytka, ktera ten reprak chrani.
Hyundai Accent r.v. 98, 1.3i, 12V, socka verze-prodáno, ale sloužil perfektně.
-
- **
-
- **
-
Já mám Accent r.v. 2003, přední i zadní repra jsou středobasy 130mm. No a hrajou hrozně. Včera jsem vyměnil přední repra za Dragster DCE 512 a hraje to o 100% líp, hlavně tam jsou výšky. Lepší jsou určitě komponentní reproduktory, ale mě se nechtělo vrtat nebo řezat do předních dveří. Chystám se vyměnit i ty zadní, což bude jednodušší.
Ja som to dneska pozeral a mam tam v predu v dverach nejake sumitka original.Len ako si tam dostal 165 ked teraz su tam nejake105 a hlavne ako si to upevnil to si vybral tu plastovu sprostost co tam je co drzi reprak? a potom aku hlbku?Ked je tam lista ktora nepusti!!!!tomas.holoube píše:jo potvruju já mám ve předu 165 mm axtony,středobasové komponenty a výškovéu sloupku a palubky, ale jinak jsem tam měl origoš 165 mm nějakej humus reprák - moc to nehrálo
HYUNDAI ACCENT 1,3 12v rv96
Re: reproduktory na hyundai accent
Ja som dal do predu kompa 165-ky znacky Crunch model GTR6.5Ci ale je to starsi model preto bol za super cenu a uz by si ich asi nezohnal a mam pod nimi mdf kruzky len teraz neviem akej hrubky ale mozno okolo 15mm(menej urcite nie) a medzeru medzi stiahnutym oknom a magnetom odhadujem na cca 5-10mm a vzadu som vymenil iba kus za kus teda mam tam koaxialy 130mm Crunch model GTR52Cxi ale tiez uz starsi model, ale hraju bozsky oproti seriovym, hlavne mi vyhovuju predne vysky ktore som dal do trojuholnik(panboh zaplat za elektricke spetaky)
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20