Věstavěné 2DIN rádio s GPS
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Věstavěné 2DIN rádio s GPS
Ahoj,
rád by jsem do svého Hyundai I30 (r.v.) 2009 dodělal vestavěné 2DIN rádio s GPS.
Je potřeba zakoupit redukční rámeček, který stojí v ČR okolo 3 500,- Kč
Redukční rámeček z ČR
Na Ebay jsem tento rámeček našel za cca 1 000,- Kč
Redukční rámeček z Ebay (Čína)
Máte někdo zkušenost s redukčním rámečkem z Ebay (Čína)?
Nerad bych aby pak rozměrově neseděl, popř. nastal nějaký problém.
Děkuji za info
rád by jsem do svého Hyundai I30 (r.v.) 2009 dodělal vestavěné 2DIN rádio s GPS.
Redukční rámeček z ČR
Děkuji za info
- Reklama
Re: Věstavěné 2DIN rádio s GPS
Ja mam uz 5 rok namontovane http://www.roadnav.com.cn/show_content.php?id=104
Som s tym spokojny cena bola 450 Eur.
Do samostatneho ramceka by som asi nesiel lebo mozu tam byt ine rozmery aj ked nepatrne, a mne by to vadilo keby som sa pozeral na nejaku medzeru alebo odlisnost farby.
Ten set som kupil priamo z ciny a musim povedat ze prevedienie bolo na profesionalnej urovni a kvalita plastu 100% a farba rovnaka ako je na I30.
Som s tym spokojny cena bola 450 Eur.
Do samostatneho ramceka by som asi nesiel lebo mozu tam byt ine rozmery aj ked nepatrne, a mne by to vadilo keby som sa pozeral na nejaku medzeru alebo odlisnost farby.
Ten set som kupil priamo z ciny a musim povedat ze prevedienie bolo na profesionalnej urovni a kvalita plastu 100% a farba rovnaka ako je na I30.
Zdravím, jak jste dopadli s tím rámečkem? Přemýšlím taky o 2Din rádiu a nevím jaké zvolit, Zatim co by se mi líbilo je https://www.aliexpress.com/item/auto-An ... 2e0ewTGIwv nemá s tim někdo zkušenosti?
Hyundai I30 1.4 80kw
A100 verzi mám já už asi 6 let a stále spokojenost - jediné co bylo třeba řešit je kabeláž antény, nic víc.
Sračkám se nevyhneš..
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
Budeš si muset vycvakat z původní masky plastové klipy, jinak je to přesné a dobře opracované..Sikinek píše:Ahoj,
Redukční rámeček z ČR
Děkuji za info
Sračkám se nevyhneš..
A jenom neví někdo coje na originálním rádiu za konektory?
Hyundai I30 1.4 80kw
zkus dotaz blíže specifikovat....s novým radiem přijdou i kabely, které se napojí na stávající elektro v autě...
Sračkám se nevyhneš..
Ahoj.
Má někdo aktuální zkušenost odkud objednat 2din rádio s androidem?
Díky
Má někdo aktuální zkušenost odkud objednat 2din rádio s androidem?
Díky
Hyundai i30 Fastback, 1.0 T-GDI, 2019, Trikolor Komfort, bílá, Carmes rádio
Zadej do Googlu Hyundai i30 2 din a vyskočí ti různé možnosti. A prohlížej, vybírej...