otvaranie 5 dverí z miesta vodiča

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Odpovědět
Juraj
**
Kontaktovat uživatele:

otvaranie 5 dverí z miesta vodiča

Příspěvek od Juraj »

....určite aj Vás nazlostilo po kúpe tohoto skvelého auta to, že nieje tam nainštalované otvaranie 5 dverí z miesta vodiča :x

Elektromagnet na otváranie kufra. Pomocou neho môžete otvárať kufor cez vypínač v aute alebo s diaľkovým ovládačom autoalarmu.
cena 659,- Sk http://www.autoalarm.sk/produkty.php?idK=5

Uvažujem o jeho kúpe a namontovaní. Ovládacie tlačidlo by som potom kúpil originál v Hyundai servise, buď to kde su záslepky pre vykurovanie sedadiel, alebo predné hmlovky.

Majú taktiež aj originál centrál pre Getz, na montáž bez vrtania, vyrobený priamo v Korei.
http://www.autoalarm.sk/produkty.php?idK=6
Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/
Reklama

ROOOM
**
Kontaktovat uživatele:

central

Příspěvek od ROOOM »

Ahoj,

mam tam alarm + central od Jablotronu AKCENT CA320 +CL 20A + (asi)SF-12 (otvirani 5.dv. zvlastnim servem).

Takze dalkou zamykam cele auto .... je to pohodicka ..mel jsem to uz na Felde.

Jinak jak sem Jablotron miloval za jejich bezporuchovost a naprosto profi pristup k zakaznikovi tak mne instalace v Getzu docela zklamala ... v lete vse 100% Ok.... ale ta zima ... pri -15 sem byl rad ze sem se do auta dostal .... je to nejspsi o mechanice. Netusim jak je to tam delane ale to servo s tim melo dost co delat. Zamrzalo to ... tohle mi Felda neudelala ani jednou. Jooo az to jednou odkrytuju (zatim se mi nechce - nevrze to tak do toho nechci lezt) tak treba pochopim jak to soudruzi v Korei vymysleli ;o)
Getz 1.1 Cool - Green Bean
Mercedes Benz M-Class W164 3.0
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Zdarek, ja mam alarm AKCENT CA321 + pager, funguje 4 roky naprosto bez problemu, k nemu mam vsehcny druhy cidel atd. V lete funguje skvele, horky motor ani pocasi tomu nevadi a zimu zvlada na jednicku. Jinak dalku na kufr doporucuji zakoupit.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Juraj
**
Kontaktovat uživatele:

predpríprava pre centrál

Příspěvek od Juraj »

...Pánové :?:

Neviete niekto či má Getz v prevedení DYNAMIC Obj. kód: BJ5D435/BJWD435 5-dverový už od výroby predprípravu /kabeláž vo zväzku káblov/ na montáž centrálného zamykania?
Niektoré značky už vo zväzku káblov majú naťahané kábliky pre centrál priamo z výroby, a tak neviem či je potrebné inštalovať káble, alebo ak sú už tam tak len pripojiť motorčeky. Kúpil som totiž Getz bez centrálu a chýba mi dosť.
Moc mi to pomôže, vopred dik. :wink:
Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/
Odpovědět

Zpět na „GETZ“