![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
vidis to, zrovna v liberci ja studuju a prave tu sedim na pokoji na kolejichlaila.p píše:samozřejmě, že by to bylo nejlepší na zakázku..akorát, že v jižních čechách a v táboře už vůbec ne, mi zrovna moc nepomůžoulíbila se mi nabídka liberecký firmy, ale je to fakt hodně z ruky..taková praha by byla ideální..
Tak už je snad jasný,že laila.p je žena...laila.p píše:Help me! Momentálně prochází moje coupéčko, r.v.95, absolutní změnou. Mám jen jediný problém, a to je přední spoiler! Mám pocit, a asi to není jen pocit, že tady, doma, v ČR, existují 4 typy předních spoilerů, které se objevují na všech www stránkách. Byla bych moc vděčná za každý new tip na stránky, nebo někoho schopnéhona ceně mi absolutně nezáleží, hlavně ať to nemá velký průduchy jako např. na car-styling, nepotřebuju ve 180 lítat
a hlavně tam mají problém s homologací, protože v případě koupě nelze reklamovat! thanks!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |