S coupe - Zadni dil vyfuku
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- radioactive-one
- *
- Kontaktovat uživatele:
S coupe - Zadni dil vyfuku
Koukal jsem na schema vyfuku pro scoupe bez turba, a koukam ze krom katu a zadniho dilu tam nic jinyho neni. Daval tam nekdo z vas misto toho zadniho tlumice trebas sportovni? Nedela to moc velkej kravaal? Mam tu jeden sportovni co byl na kadourovi, a bylo by mi lito, kdybych ho tam nemohl soupnout. Tak kdopak ma nejake ty zkusenosti? ))
Akorat se pak muzu rozloucit s emisema, coo? /
Jeste takovej malej poznatek, vsimnul jsem si, ze z vyfuku (primo z koncovky) slysim takovej divnej zvuk (zni to stejne, jako kdybych u jinyho auta poslouchal benzinovy cerpadlo) , nevite co by to mohlo byt? ci je to normalni?
Akorat se pak muzu rozloucit s emisema, coo? /
Jeste takovej malej poznatek, vsimnul jsem si, ze z vyfuku (primo z koncovky) slysim takovej divnej zvuk (zni to stejne, jako kdybych u jinyho auta poslouchal benzinovy cerpadlo) , nevite co by to mohlo byt? ci je to normalni?
-------------------------------------------------
Scoupe 1.5 rv93 , Chomutov
Tuningová úprava spotřeby:
menší výkon a spotřeba 16L/100km
- Reklama
- radioactive-one
- *
- Kontaktovat uživatele:
to cerpadlo je normalni zvuk pískavej
a na ladenej vejfuk se chystam taky kat mam vyhozenej necham jen koncovej ladenej vejfuk u turba plati zadnej vejfuk dobrej vejfuk
zkousel jsem projet auto jen ciste se svodama za turbem nebylo nic litaly s toho plameny ale to svezeni bylo uzasny turbo se roztocilo uz pri min. sellapnuti plynu v niskejch otackach to vynechavalo ale ve vyzzsich to melo brutalni zatah
u klasickyho je nejlepsi rezonator ale znackovej ty levnejsi vam nic nepridaji na vykonu kamos mel asi za 2500kč a koncovej od firmy demon asi za 2000kč a ma to zvuk jak zavodni auto vykon mu to mu to pridalo min. 10%
ale neverte tomu jak se pise u rezonatoru vykon 10% navic to jen u 2,0l motoru na 1,5 to tolik neudela uz je to odzkouseny
a na ladenej vejfuk se chystam taky kat mam vyhozenej necham jen koncovej ladenej vejfuk u turba plati zadnej vejfuk dobrej vejfuk
zkousel jsem projet auto jen ciste se svodama za turbem nebylo nic litaly s toho plameny ale to svezeni bylo uzasny turbo se roztocilo uz pri min. sellapnuti plynu v niskejch otackach to vynechavalo ale ve vyzzsich to melo brutalni zatah
u klasickyho je nejlepsi rezonator ale znackovej ty levnejsi vam nic nepridaji na vykonu kamos mel asi za 2500kč a koncovej od firmy demon asi za 2000kč a ma to zvuk jak zavodni auto vykon mu to mu to pridalo min. 10%
ale neverte tomu jak se pise u rezonatoru vykon 10% navic to jen u 2,0l motoru na 1,5 to tolik neudela uz je to odzkouseny
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
..
hele martaz ja vim ze ti to jelo moc dobre i pres tu spojku ale rezonator musis hodit misto katu aby to melo poradnej ucinek kat ti zbrdi vejfukovy plyny a rezonator ti je ma hnat pric takze kdyz ho das za az za kat tak to nema moc cenu dej tam jen rezonator a koncovej tlumic a pocejtis ten rozdil
- radioactive-one
- *
- Kontaktovat uživatele:
Žluťasek : ja jsem z Chomutova, a urcite bych si te tu vsiml )) Ty preci jdes prehlidnout jen tezko ) . A ty jsi z Doks u Český lipy, nebo u kladna?
Me to totiz u kadoura jeste trosku tisil prostredni dil vyfuku a kat. A na cesty na dalku se to dalo jakz takz preziiit. Tady u toho scoupeecka mam pulku katu pryc (pulku vnitrku) , jelikoz mi tam bez pobizeni lital
Me to totiz u kadoura jeste trosku tisil prostredni dil vyfuku a kat. A na cesty na dalku se to dalo jakz takz preziiit. Tady u toho scoupeecka mam pulku katu pryc (pulku vnitrku) , jelikoz mi tam bez pobizeni lital
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..
A když tam nebude středovej tlumič, tak ho pocejtim i na spotřebě ne?lubin1281 píše:hele martaz ja vim ze ti to jelo moc dobre i pres tu spojku ale rezonator musis hodit misto katu aby to melo poradnej ucinek kat ti zbrdi vejfukovy plyny a rezonator ti je ma hnat pric takze kdyz ho das za az za kat tak to nema moc cenu dej tam jen rezonator a koncovej tlumic a pocejtis ten rozdil
..
pokud vyhodis kat tak uz je to cejtit na spotrebe prostredni dil je tam spis na utiseni tak ten bych vubec neresil pokud chces vykon tak to jinak nejde s vykonem roste spotreba
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..
No nechci se hádat.. ale co sem se bavil s dost lidma, tak většinou převládá názor, že kat tě brzdí a když ho vyndáš, stoupne výkon a spotřeba klesne.. kdežto když vyndáš i středovej, tak rapidně stoupne.. Ono ty tlumiče tam nějakej důvod maj, dyk je přeci známo, že každej benzínovej motor potřebuje nějakej protitlak, aby správně fungoval a neměl spotřebu jak tank.. ale nevim jak je to u torbobenzínů.. Chtěl bych nějakej fundovanej názor.. nebudu vyndávat kat a středovej, aby mi to přidalo pár koní a tři litry na spotřebě.. o to fakt nestojimlubin1281 píše:pokud vyhodis kat tak uz je to cejtit na spotrebe prostredni dil je tam spis na utiseni tak ten bych vubec neresil pokud chces vykon tak to jinak nejde s vykonem roste spotreba