Plastové lemy blatníků a prahů
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Plastové lemy blatníků a prahů
Ahoj scháním plastové lemy blatníků a prahů pro ochranu proti odlétavým kamínkům od kol,mám rok a půl starý auto teda zánovní a objevily se u zadních dveří značné škrábance a záseky v laku od předních kol jak lítá bordel,orig. zástěrky nic moc nepoberou tak jsem dal neoriginální delší i širší.Viděl jsem na ix20cross jak to má oplastovaný vypadá to dobře ale byla to limitovaná serie a nic podobného nemohu nájít,nemá někdo nějaký tip kde by se to dalo sehnat a cca za kolik?
- Reklama
Re: Plastové lemy blatníků a prahů
Našel jsem zatím jen tohle:
https://www.autodilyjimo.cz/lemy-blatni ... 017-p13962
Vypadá to na výrobu v Polsku. Taky mě to zajímá.
https://www.autodilyjimo.cz/lemy-blatni ... 017-p13962
Vypadá to na výrobu v Polsku. Taky mě to zajímá.
Kona 1.0 T-GDI Best Of Style, Pulse Red (11/2018)
+
IX 20 1,4 Trikolor, Creamy White (09/2013)
...................................
ex.
Citroen Xsara Break 1,6/16 Exclusive, GRIS ALUMINIUM (06/2002)
Felicia,2xUno,Š.Forman Silver Line,Š.105,Š.1000MB.
+
ex.
Jo ty jsem také našel ale jsou plechové určené k navaření.
Je tam přímo napsáno,že NEJSOU URČENY K NAVAŘENÍ !!
Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
Máš pravdu nejsou na přivaření,špatně jsem si to přečetl
No právě.
Kdysi jsem viděl jak vypadaly hrany blatníků po několika letech pod nalepenými plasty.
(Provozoval jsem Š Forman Silver Line kde už to první majitel měl od novoty - drželo to bylo to i pěkné ale zůstávala tam sůl a nešlo se jí zbavit )
Takže už bych si asi nic nelepil - při současné kvalitě výroby plechů (šetření) ale hlavně také úspory při povrchové ochraně z fabriky.
Kdysi jsem viděl jak vypadaly hrany blatníků po několika letech pod nalepenými plasty.
(Provozoval jsem Š Forman Silver Line kde už to první majitel měl od novoty - drželo to bylo to i pěkné ale zůstávala tam sůl a nešlo se jí zbavit )
Takže už bych si asi nic nelepil - při současné kvalitě výroby plechů (šetření) ale hlavně také úspory při povrchové ochraně z fabriky.
Kona 1.0 T-GDI Best Of Style, Pulse Red (11/2018)
+
ex.
+
ex.
- Zbyněk Hanáček
- **
Ty lištičky na IX20 cross je docela drahá záležitost, lišta přední od blatníku k prahu, kousek plastu 30cm dlouhý stál 800Kč, tak nevím co by stály všechny a ještě drží na oboustranné lepící pásce a pár sponkách pod které se nakydává sůl s bahnem.
Vidím oprýskané věci přelakovat a koupit ochrannou fólii a olepit inkriminovaná místa, bohužel zase je to o penězích.
Jedině zimní úpravu jak na rallye autech a na léto je sundat. Pořád je to vše o práci a penězích co do toho nasypat.
A nebo teď mě napadá, fólie karbonového vzoru a vystříhat z toho polepy ala iX20 cross a srát na city k autu, při prodeji to vše oškubat jak slepici a omýt benzínem, ďubky opravit štětcem.
Vidím oprýskané věci přelakovat a koupit ochrannou fólii a olepit inkriminovaná místa, bohužel zase je to o penězích.
Jedině zimní úpravu jak na rallye autech a na léto je sundat. Pořád je to vše o práci a penězích co do toho nasypat.
A nebo teď mě napadá, fólie karbonového vzoru a vystříhat z toho polepy ala iX20 cross a srát na city k autu, při prodeji to vše oškubat jak slepici a omýt benzínem, ďubky opravit štětcem.
三菱・コルト 1.3 Po čertech povedený ďáblík pro moji Micku
현대 라비타 čadikolo s 1.6 a LPG od BRC ( teď )
Ibiza 1.4. Motor BXW. Nejhorší auto
Lantra Kombi 1.6 84kW (2005-2015)
Opel kadet Kombi 1.6 (1999-2009)
Škoda 100 (1994-1999)
현대 라비타 čadikolo s 1.6 a LPG od BRC ( teď )
Ibiza 1.4. Motor BXW. Nejhorší auto
Lantra Kombi 1.6 84kW (2005-2015)
Opel kadet Kombi 1.6 (1999-2009)
Škoda 100 (1994-1999)
Originál plasty na cross jsou určitě dost mastný což se dá čekat hledal jsem neorigo ale asi se nedělají na folií jsem přemýšlel ale transparentní pokud neseženu něco co by mě nadchlo a líbilo se mne.