Ahojte,
dosť ma sklamalo zistenie ohladom Apple CarPlay a Waze - podla vsetkeho mozne len s JB. Viete niekto opisat vase skusenosti s navigaciou, ktora je priamo v aute? Vie pracovat s datami ohladom aktualnej dopravy?
Vstavaná navi vs. Google Maps/ Waze / Apple Maps
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
-
- *
Vstavaná navi vs. Google Maps/ Waze / Apple Maps
Hyundai i30 Fastback PDe 1.4 T-GDi 103kW 7DCT Style Ara Blue
ex Škoda Octavia Combi 1U 1.9 TDI 81kW
ex Toyota Corolla E10 1.3 16v 55kW
ex Škoda Octavia Combi 1U 1.9 TDI 81kW
ex Toyota Corolla E10 1.3 16v 55kW
- Reklama
Re: Vstavaná navi vs. Google Maps/ Waze / Apple Maps
Ahoj,
ano ak sa pripojis s Wifi na mobil, tak vie ukazat aj dopravnu situaciu...
ano ak sa pripojis s Wifi na mobil, tak vie ukazat aj dopravnu situaciu...
Hyundai I30 1,4 T-GDI Kombi Style Navi 103 kW
S WiFi? S bt to nejde?
i30 kombi 2018 - DCT 1.4 T-GDI style + ultimate fiery red
Ne, je opravdu třeba vytvořit Wi-Fi hotspot a připojit k němu auto. Dat navigace spotřebuje minimálně, natáhne si jen aktuální dopravní situaci (uzavírky, provoz...). Po spárování to trvá cca 30-60 sec, než se data objeví.
Druhá možnost je připojit telefon KVALITNÍM USB kabelem a pomocí Android auto zobrazit na navigaci třeba WAZE. Ale občas mi to zlobí, takže používám vestavěnou.
Druhá možnost je připojit telefon KVALITNÍM USB kabelem a pomocí Android auto zobrazit na navigaci třeba WAZE. Ale občas mi to zlobí, takže používám vestavěnou.
Hyundai i30 kombi III; 1,4 T-GDI
Hyundai i30 kombi II; 1,6 CVVT
Nissan Almera 1,5
Škoda Forman
Fiat 127
Hyundai i30 kombi II; 1,6 CVVT
Nissan Almera 1,5
Škoda Forman
Fiat 127
Ahojte, toto vlakno mi prislo ako vhodne na opytanie sa
od vcera mi 8" navi automaticky prepina na mapu nezavisle na tom co pocuvam - radio alebo media (USB). Pustim si radio, a po 5-10 sec sa mi obrazovka prepne na mapu (nie navigaciu), pricom radio stale hra. To iste sa deje aj pri pocuvani hudby z USB.
Netusite niekto kvoli comu to moze byt? Pred par dnami som par krat vyskusal CarPlay, nemoze to byt kvoli tomu?
Vdaka
od vcera mi 8" navi automaticky prepina na mapu nezavisle na tom co pocuvam - radio alebo media (USB). Pustim si radio, a po 5-10 sec sa mi obrazovka prepne na mapu (nie navigaciu), pricom radio stale hra. To iste sa deje aj pri pocuvani hudby z USB.
Netusite niekto kvoli comu to moze byt? Pred par dnami som par krat vyskusal CarPlay, nemoze to byt kvoli tomu?
Vdaka
Je to nekde v nastavení rádia, kde lze zaškrtnout přepínat po x sekundách nebo nepřepínat. Koukni do nastavení je to tam zcela určitě. S CarPlay to nemá co děla.
Hyundai Tucson N-line 2.0l 8st. Premium Shadow grey
Hyundai i30 Fastback 1,4 T-GDI DCT Ultimate
Hyundai i40 CRDi
Hyundai i30 Fastback 1,4 T-GDI DCT Ultimate
Hyundai i40 CRDi