Ukazatel paliva na Scoupe
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Ukazatel paliva na Scoupe
Mám touhle auto teprve pár dní a až dneska mi přišly papíry od pojišťovny tak sem se byl trochu projet z čehož vyplynulo pár zjištění o ukazateli paliva:
Ukazatel paliva když vypnu zapalvání neklesne na nulu jako u ostatních aut s nimž jsem měl tu čest ale zůstává mi asi v 1/3 ciferníku.
Ten ukazatel si dělá co chce, odpoledne jsem se jel projet asi jenom 20km po městě, plus jsem to auto trochu prohnal po jedný zastrčený ulici a když jsem jel cestou domů, koukám na ukazatel a je skoro na nule nabral jsem teda cestou domu ještě asi osm litrů a koukám na ciferník, skoro nepovylez mrcha jedna, jakoby byla v nádrži díra nebo co. dojedu dom. zaparkuju a vypnu zapalování, pak jenom tak mrknu na ručičku ukazatele a je něco nad 1/3 nádrže a když zase zapnu zapalování, ručička se nehejbe.
Opravdu má ukazatel paliva takovýhle zpoždění a zůstává i při vypnutym zapalování na svém místě (vydrží tam klidně den možná i dýl)?
Ukazatel paliva když vypnu zapalvání neklesne na nulu jako u ostatních aut s nimž jsem měl tu čest ale zůstává mi asi v 1/3 ciferníku.
Ten ukazatel si dělá co chce, odpoledne jsem se jel projet asi jenom 20km po městě, plus jsem to auto trochu prohnal po jedný zastrčený ulici a když jsem jel cestou domů, koukám na ukazatel a je skoro na nule nabral jsem teda cestou domu ještě asi osm litrů a koukám na ciferník, skoro nepovylez mrcha jedna, jakoby byla v nádrži díra nebo co. dojedu dom. zaparkuju a vypnu zapalování, pak jenom tak mrknu na ručičku ukazatele a je něco nad 1/3 nádrže a když zase zapnu zapalování, ručička se nehejbe.
Opravdu má ukazatel paliva takovýhle zpoždění a zůstává i při vypnutym zapalování na svém místě (vydrží tam klidně den možná i dýl)?
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Reklama
takze vysvetlim
zaprvy, zustava ve svy poloze i kdyz vytahnes klicky..
zadruhy, kdyz dotankujes, musis chvili pockat pac leze nahoru pomalu..
zatreti na to kolik rucicka ukazuje ma vliv i aktualni spotreba, nejak to nechapu jak je to mozny ale kdyz na to zacnes slapat tak klesne a jakmile to zase zvolnis tak povyleze nahoru.. a neni to tim ze bys jezdil z kopce nebo do kopce ze by se to nejak prelejvalo jako u facka, proste to je fak zavysly na spotrebe
mno nejspis te to nejak zmatlo nebo ti to nejak blbne
zaprvy, zustava ve svy poloze i kdyz vytahnes klicky..
zadruhy, kdyz dotankujes, musis chvili pockat pac leze nahoru pomalu..
zatreti na to kolik rucicka ukazuje ma vliv i aktualni spotreba, nejak to nechapu jak je to mozny ale kdyz na to zacnes slapat tak klesne a jakmile to zase zvolnis tak povyleze nahoru.. a neni to tim ze bys jezdil z kopce nebo do kopce ze by se to nejak prelejvalo jako u facka, proste to je fak zavysly na spotrebe
mno nejspis te to nejak zmatlo nebo ti to nejak blbne
..
tak to mate asi fakt divny kluci pac ta rucicka ma drzet porad na svym miste
at tomu davas nebo ne to se me fakt jeste nestalo a plovak je zhruba v prostredku nadrze takze i pri prelivani to ukazuje stejne vcera jsem montoval pal.cerpadlo a dneska pretesnenoval plovak pac me tekl benzin takze je to tak
at tomu davas nebo ne to se me fakt jeste nestalo a plovak je zhruba v prostredku nadrze takze i pri prelivani to ukazuje stejne vcera jsem montoval pal.cerpadlo a dneska pretesnenoval plovak pac me tekl benzin takze je to tak
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
vysnene auto hyundai xg 350
ano, zustava ve svy poloze i pri uplnym odstaveni auta. Dokonce i kdyz uplne vyndas palubovku ven. Pri jizde se hladina meni podle stylu jizdy...kdyz jedu do prudkyho kopce, mam min benalu, kdyz jedu z koce, mam vic benalu Jinak jsem si na nej zvykl.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Mno já ráno nalil plnou a sem spokojenej, mam záruku že nezustanu viset když ujedu 180km
Teď mam v plánu otestovat kolik to auto kompletně sežere a radši se pojistim kanystrem s pár litříkama.
Při kolika litrech asi začne svítit rezerva?
Teď mam v plánu otestovat kolik to auto kompletně sežere a radši se pojistim kanystrem s pár litříkama.
Při kolika litrech asi začne svítit rezerva?
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
Mě to též mátlo ale už sem si zvykl. Reserva je tam vcelku velká co vím tak to svítí při 8 takže 100 km se dá ještě nalítat.
Co mě jen tedka trápí momentálně že mám něco s palivovou soustavou
Nejde benzín=nenastartuju.
Otec měl předemnou stejnou závadu bylo to tím že oddělal čerpaadlo jak furt jezdil na reservu.
Nevím kde hledat...kurwa ale do servisu se mi fakt nechce ale co mam dělat když nejsu ve svém rodném městě
Co mě jen tedka trápí momentálně že mám něco s palivovou soustavou
Nejde benzín=nenastartuju.
Otec měl předemnou stejnou závadu bylo to tím že oddělal čerpaadlo jak furt jezdil na reservu.
Nevím kde hledat...kurwa ale do servisu se mi fakt nechce ale co mam dělat když nejsu ve svém rodném městě
... Hyundai S-coupe 1.5 LS... rv.94.. original
- Piskotkiller
- Moderátor
Re: Ukazatel paliva na Scoupe
Sem ještě neviděl ,mám problém s ukazatelem paliva a hladovým okem pač obě věci neukazujou.Jdu do kufru že se podívám na plovák a co nevidím tři sřouby a každej jinej.Jak na plochej,tak na křižovej šroubovák a poslední na hvězdičku...Omg to musel dělat fakt nějakej šikmookej
Hyundai Scoupe GT
Re: Ukazatel paliva na Scoupe
Tak u me je to asi tak, ze si to ukazuje jak se mu zachce naposledy kdyz jsem mel rucicku hluboko pod E tak sem dojel na pumpu s tim ze natankuju plnou, a ono tam jeste bylo 20 litru
Hyundai S-coupe LS r.v.94, černá - Na prodej
Bude: Tuscani Elisa 2.7 V6
Bude: Tuscani Elisa 2.7 V6