Servisní manuál - maintenece manual
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Zdravím!
Zoufale nemohu sehnat servisní manuál (maintenence manual) k I30 I.generace, klidně anglicky. Různě je k dispozici Uživatelská příručka k obsluze, ale dílenský manuál nemohu zaboha sehnat. Návod k autu mám, ale potřebuji rozkresy elektroinstalace, jak vymontovat díly interieru atp.
Nenašla by se dobrá duše, která by návod někam nahrála nebo poslala emailem? Moc prosím.
Předem díky!
Zoufale nemohu sehnat servisní manuál (maintenence manual) k I30 I.generace, klidně anglicky. Různě je k dispozici Uživatelská příručka k obsluze, ale dílenský manuál nemohu zaboha sehnat. Návod k autu mám, ale potřebuji rozkresy elektroinstalace, jak vymontovat díly interieru atp.
Nenašla by se dobrá duše, která by návod někam nahrála nebo poslala emailem? Moc prosím.
Předem díky!
i30 Trikolor Plus Exclusive, 2011; 1,6i MPI DOHC CVVT; 92,7kW
- Reklama
- Деревенский
- **
Re: Servisní manuál - maintenece manual
директор путаницы
Diky za link! Bohužel azbukou nevládnu a anglicky je tam pouze jak opravit nabouraný auto. Navíc to nejde stáhnout a já to potřebuji vytisknout a pracovat s tím.
Proto, byl-li by někdo ochotný poslat servisní manuál nebo ho nahrát třeba na uložto, budu neskonale vděčný!
Dikes!
Proto, byl-li by někdo ochotný poslat servisní manuál nebo ho nahrát třeba na uložto, budu neskonale vděčný!
Dikes!
- Деревенский
- **
Ono to tam nebude všechno, musíš to tam dohledat i pod jinými názvy, kolikrát to tam někdo nahází pod jiným názvem. Je to jen k prohlížení.
To bych musel hledat v Rusku, tam mají kreknuté všechno. A nebo to koupit u Haynese i u jiných prodejců by se snad něco našlo.
To bych musel hledat v Rusku, tam mají kreknuté všechno. A nebo to koupit u Haynese i u jiných prodejců by se snad něco našlo.
директор путаницы
Haynes jsem koukal a nemá to. Tam není vůbec I30 na výběr. 2007 ani 2011.
Nevíš prosím, kde jinde by to šlo koupit? Potřebuji to totiž vytisknout. Na motorku jsem měl tenhle manuál taky a to bylo super. Mělo to snad 500 stran a měl jsem záložky, co kde je a už jsem věděl, kde co najít.
Moc díky za rady.
Nevíš prosím, kde jinde by to šlo koupit? Potřebuji to totiž vytisknout. Na motorku jsem měl tenhle manuál taky a to bylo super. Mělo to snad 500 stran a měl jsem záložky, co kde je a už jsem věděl, kde co najít.
Moc díky za rady.
- Деревенский
- **
Je pár elektronických E-shopů: https://www.downloadworkshopmanuals.com ... l-download
Je to nějaké 3 stovky, jestli máš paypal, tak by neměl být problém.
Je to nějaké 3 stovky, jestli máš paypal, tak by neměl být problém.
директор путаницы
Děkuji!
Tak za 10liber a zdá se to kompletní. Je to v PDF, ale těch stran to má nějak hodně . 4x 2500, ale snad se v tom nějak zorijentuji.
Každopádně mé velké díky!
Každopádně mé velké díky!
- Деревенский
- **
Není zač
Stránek je to hodně, to bude tiskárna horká ne-li upečená
Stránek je to hodně, to bude tiskárna horká ne-li upečená
директор путаницы
Tisknout to je asi blbost. To bych byl jak mnich s biblí nebo spíš čtyřma. Asi to nalouduju jako pdf do gůgl bůks a bude tak.