Odcizené SCOUPE fialové barvy
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Odcizené SCOUPE fialové barvy
Zdravím Vás,
stojí mi před barákem odcizené SCOUPE fialové barvy koupené někde kolem Brna. Více nevím - auto je uzamčené a otevřít kapotu kvůli číslům nemohu jinak než násilím a to neudělám.
Snad jsem alepoň napomohl .......
jsem jinak na emailu: h.berry@seznam.cz
stojí mi před barákem odcizené SCOUPE fialové barvy koupené někde kolem Brna. Více nevím - auto je uzamčené a otevřít kapotu kvůli číslům nemohu jinak než násilím a to neudělám.
Snad jsem alepoň napomohl .......
jsem jinak na emailu: h.berry@seznam.cz
- Reklama
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby se k němu nikdo nehlásil tak si ho klidně vezmu potřebuju sprovoznit hoho svého a pár náhradních dílů na zkoušku by še šiklo ale dobrá otázka jak to výš?
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
scoupe
Jedna se o kulaty model - tedy asi novejsi - muj odhad tak 1995 - ale jsem laik. Kdyby mne nekdo navedl jak a kde precist vyrobni cisla treba podvozku, abych se nemusel prostrilet pod kapotu k motoru, tak bych byl ja i majitel urcite vdecny.
Auto mi tu stoji uz nejakou dobu a policii jsem to hlasil uz minuly rok
Auto mi tu stoji uz nejakou dobu a policii jsem to hlasil uz minuly rok
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Mno osobne bych z naprosto jasnych duvodu nechal jakoukoli "horkou" vec nejaky ten cas vychladnout klidne i zamcenou pokud sem opravdovej machr, o to min si ji budou lidi vsimatMr.Scully píše:Zlodej ukradne auto, nekde ho necha stat a ZAMKNE HO??? Aby mu ho nekdo neukradnul? Nevim nevim, na me to pusobi, ze jen na to majitel kasle, pripadne je pod kytickama.
Ta druha moznost je taky docela realna ale kdyz si spocitam pravdepodobnost s jakou by tam stalo Scoupe majitele kterej umrel a jako nahodou se jeho pozustali nedopatrali kde ma auto, nebo zadny pozustaly nemel je minimalni s nejvetsi pravdepodobnosti by tam takhle stala Skoda 120 a ne Scoupe.
Zahada je na svete.
2 ekel:Koukal jsi jestli ma uz prosly emise?
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
scoupe
spz nema tudiz nelze nic zjistit - auto je uzamcene, ve vnitr je pravdepodobne vylomene zapalovani - dvere kolem zamku poskrabane - puvodni barva auta mozna cervena ( teda pokud se nejedna o klasickou zakladovku uz z vyroby pripadne jen o strikle dvere, kde je cervena barva znatelna ).
Auto jsem uz ohlasoval na policii 3x a to jak pisemnou tak tel. formou - auto ma al. kola a stinitka - plast na prednich svetlometech. Auto mam pred barakem vice nez ctvrt roku
Da se nejak zjistit to cislo podvozku abych mohl automobil vyhledat v registru odcizenych aut ?
Auto jsem uz ohlasoval na policii 3x a to jak pisemnou tak tel. formou - auto ma al. kola a stinitka - plast na prednich svetlometech. Auto mam pred barakem vice nez ctvrt roku
Da se nejak zjistit to cislo podvozku abych mohl automobil vyhledat v registru odcizenych aut ?
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak to je tezky, ani nevim kde to ma cislo podvozku, mrknul bych na toho svyho, ale je to tedka jedna velka koule blata a ty sracky co zbyla po snehu. Navic nevim kde asi by to mohlo bejt
Kdyztak udelaj nejaky fotky, treba ho nekdo fakt pozna. Mimochodem ve kterym ze meste to auto stoji?
Kdyztak udelaj nejaky fotky, treba ho nekdo fakt pozna. Mimochodem ve kterym ze meste to auto stoji?
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
scoupe
To by docela bodlo, protoze dobejvat se do nej se mi moc nechce. A policie je lina jak ves.... Treba existuje moznost jak se dostat pod kapotu aniz bych to musel otevirat zevnitr Plzen
Foto co nejdrive udelam ale pochybuju ze to nekdo takhle pres web najde .... spise by to chtelo znat ty cisla VIN a pod.
Foto co nejdrive udelam ale pochybuju ze to nekdo takhle pres web najde .... spise by to chtelo znat ty cisla VIN a pod.