Ahoj, chtěl jsem se jen zeptat zda jste se někdo nesetkal s podobným problémem jako já. Mám výbavy Style a najeto cca 23tis km.
Vůbec se mi nedaří se uvelebit na sedadle řidiče a celou cestu se pořád nějak vrním a přesazuji zadek ze strany na stranu. Mám pocit, že mě tlačí levý kraj sedačky do nohy. Zajímavé je, že na sedadle spolujezdce se mi jede pohodlně a do cca 10tis km jsem to vůbec neřešil.
Vážím necelých 80kg, takže váha by neměl být problém a přijde mi zvláštní, že by sedačka byla prosezená po necelém roku používání. Na první pohled není nic poznat.
Nesetkal jste se někdo s podobným problémem?
Očekávám, že pokud s tímto půjdu do servisu tak mě se smíchem otočí ještě ve dveřích
Sedadlo řidiče výbava Style
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Sedadlo řidiče výbava Style
Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDi 103kW DCT 2019 (Polar White, Style, NAVI)
- Reklama
- Mr. HYUNDAI
Re: Sedadlo řidiče výbava Style
Ne, tento problém v žádné naší i30 PDE nepozoruji (nejvíc má navrkáno diesel přes 70.000 km). Odkud jsi? Kdyby někde poblíž tak bys mohl zkusit sedačky v našich autech a já v Tvém .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Trasa Kutná Hora - Praha
Nejvíce je to poznat po pár najetých km kde si nedokáži najít posez, který by mi vyhovoval.
Nejvíce je to poznat po pár najetých km kde si nedokáži najít posez, který by mi vyhovoval.
- Mr. HYUNDAI
Tvým sedadlům je nejblíž sedadlo právě v tom nejstarším dieselu. Ten mám tento týden na cestách po republice, ale příští týden by tu auto už mělo být . Nech si to projít hlavou a kdyžtak napiš SZ .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
Diky moc, třeba mám jen nekompatibilní zadek chtěl jsem jen zjistit, jestli se někdo nepotýká s tím samým. A hlavně že sedadlo spolujezdce mi přijde ok.