Zdravím, mam zaujem o toto tazne zariadenie, lebo sa mi paci, ze ked ho nebudem používat, tak ho nebudem vobec videť.
[url]https://www.taznezariadenia.sk/2018-/14 ... y=8571[url]
No dve nezavisle osoby mi na to povedali, ze pri montaži musi ist zadný naraznik dole, a musi sa z neho (z podhladu) trosku vyrezat, tak, že to vobec nebude videť.
Nemá niekto osobnu skusenost s tymto zariadením na Tucsone 2019, a dal by nejake foto? lebo priamo na fotkách vyrobcu neni nic vidiet, ale ked som kukal fora na niektorych inych vozidlach tak to bola katastrofa.
Ťažné zariadenie pre Hyundai TUCSON 2019 - automatický vertikálny systém
Moderátor: Moderátoři
-
- *
Ťažné zariadenie pre Hyundai TUCSON 2019 - automatický vertikálny systém
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI - Premium r.v. 2019
- Reklama
Re: Ťažné zariadenie pre Hyundai TUCSON 2019 - automatický vertikálny systém
Ja mám 5 ročnú skúsenosť z týmto typom ,modelom a prevedením na ix35 a maximálna spokojnosť . Bezproblémové a elegantne riešenie ťažného zariadenia . Osobne odporúčam isť do tohoto modelu a prevedenie . Zárez je tam iba 7mm u Tucsona možno že viac ak nárazník zachádza viac pod auto . Pripájam foto viď pohľad zo zadu a zdola . Ak nieje namontované tak nieje vôbec vidieť že auto má aj ťažné zariadenie . Ak nieje potrebné na ťahanie karavánu tak stačí elektro inštalácia 13/8 pin . Demontáž nárazníka nebola potrebná ale ak pri Tucsone je potrebné nebál by som sa toho .(Možno to záleží od šikovnosti montážnika či demontuje ).Získaš pridanú hodnotu elegantného a diskrétneho ťažného zariadenia na aute
Hyndai IX35 1.7CRDI Style 2011 (full LED)
Škoda Favorit 136LS
Škoda 110L
Škoda Favorit 136LS
Škoda 110L