Ahojte,
Prestalo mi fungovať tlačidlo na vonkajšej kľučke / vodič strana/ pre bezkľúčové otváranie dveri. Akoby sa vymačkalo to čierne tlačidlo☺ . Na druhej strane to funguje bez problémov.
Neriešili ste to niekto?
Ďakujem
JETY
Bezkľúčové otváranie
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Bezkľúčové otváranie
Nefungoval mi ten cierny gumeny gombík. Vybral somto ,ale nevedel som to opravit. Tak klasicky z Aliexpress od XDMOBIS som vzal novú
JETY
díky, že píšeš tak srozumitelně, aby každý hned pochopil , kurva chlapi vzpamatujte se, buď chcete pomoct i ostatním, nebo tu radši nepište vůbec, takové to ,,vyriešené'' je pro druhého k hovnu, chápeš to ?? takže ti děkuju za to, že příště budeš psát jako dospělý člověk, ahoj
díky, že píšeš tak srozumitelně, aby každý hned pochopil , kurva chlapi vzpamatujte se, buď chcete pomoct i ostatním, nebo tu radši nepište vůbec, takové to ,,vyriešené'' je pro druhého k hovnu, chápeš to ?? takže ti děkuju za to, že příště budeš psát jako dospělý člověk, ahoj
Tucson 1.6 GDI 2020
- Richard555
Vyřešené stejně jako u mě, výměnou kliky za novou a zakoupenou na aliexpresu, tady v za tu kliku chtějí nesmysl......
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
Našiel som aj niekde inzerát, že to vie niekto orpaviť, ale cena z Aliexpresu bola vyborná .