farba "Dark Knight"

cakal som na nu niekoklo mesiacov a nakoniec som sa dockal

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Dakujem velmi pekne. Za tych skoro 900km motor + DCT za mna na jednotku, este stale hladam, ako spravne stlacat plynovy pedal na roznych rezimoch, niekedy mam pocit ze vobec nejde, raz sa mi stalo, ze mi prehrabli kolesa, hlavne do kopca, ale ta prevodovka ma naozaj prekvapila, nikdy nemam z nej pocit, ze by som musel na nieco cakat a je jedno ci radim nahor alebo nadol. Ten krutak tam je takmer vzdy, v celych "rozumnych" otackah od 1500 do 3500, nemam pocit, ze by som musel na nieco cakat, rychla odozva. Kedze motor je este v zabehu, jazdim hlavne na rezime Sport, pretoze v odporucani je, aby sa otacky motora drzali medzi 2000 a 4000 a to na inych rezimoch prevodovka nerobi, aj na rezime Normal ide po meste na D5 a nejakych 1500 otackach.
Dakujem
Dakujem, fotky na cestach v okoli Ruzina (Velky Folkmar a okolie)Axel.Foley píše: ↑11 dub 2021, 12:05 Tuhle masku chladiče moc nemusím, jinak moc hezké autoPřeji hodně radosti a spokojenosti za volantem.
Mimochodem, kde jsi dělal fotky?
Neviem, aky je rozdiel, tu sa stupen vybavy vola proste "Family", taky je aj tovarensky nazov
https://www.google.sk/maps/@48.8792753, ... 312!8i6656
Lidi řeší jestli i30 za 400000kč nebo za 550000kč. Já bral skladovku a tam už si LED nemůžeš dát a jen kvůli LED bych byl o víc jak 100000kč výš na ceně, takže pokud máš badget 500000kč+ a řeší se příplatek za 50000kč tam už není co řešit, pokud se jedná o úplně jinou výbavu za 100000kč+ už je to velký rozdíl a pro většinu lidí to kvůli LED smysl nemá
Mercedes A s motorom Renault bratu za 640000 mi moc výhodné nepripadá.Platiť len za logo na takomto aute?Sanchez píše: ↑11 dub 2021, 22:36 Stringo
Musim suhlasit. Dat 550 tisic za Hyundai, to nie![]()
Radsej par 10 tisic naviac a kupit lacnejsiu premiu. Asi by som nasiel Mercedes A hatchback za nieco malo nad 600 tisic.
https://www.sauto.cz/osobni/detail/merc ... a/19053173
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |