Hlava, tesnenie
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- kopir
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hlava, tesnenie
Pánové, stráca sa mi voda z nádržky, nikde na hadiciach som nezaznamenal únik a podľa mierky na oleji mi stúpla hladina, z výfuku mi ide biely dym, to pravdepodobne značí, že buď mám v prdeli tesnenie pod hlavou, alebo prasklú hlavu. Začalo to pred zimou, ked som tam dolieval modrý etylenglykol OMW. Vo štvrtok to veziem do servisu. Povedali my, že musia dať v každom prípade nové tesnenie, ktoré som už objednal 2000,- Sk ale povedali i to, že musím pred tým než to dajú dohromady dať hlavu na pretlak a zrovnať plochu, lebo ževraj ak dám dole hlavu a potom nové tesnenie, nebude to sedieť a počase môžem meniť tesnenie znovu, na pretlaku mi zistia i to či je hlava v poriadku. Je potrebné to dať prebrúsit, zarovnat ? Dá sa voľným okom zistiť či je hlava prasklá, alebo to treba dať na pretlakovú skúšku ? Za vaše uvážené a skúsené rady vopred ďakujem.
Chrysler pt cruiser 2,0 16V
Hyundai Lantra combi 1,6 16V GLS G4CR/84kw-predané
Hyundai Lantra 1,5 GLSi -predané
- Reklama
Re: Hlava, tesnenie
URČITĚ JI NECH NATLAKOVAT A ZAROVNAT NA TOM NEUŠETŘÍŠ,ALE 2000,- za těsnění to je pozlacené ne?kopir píše:Pánové, stráca sa mi voda z nádržky, nikde na hadiciach som nezaznamenal únik a podľa mierky na oleji mi stúpla hladina, z výfuku mi ide biely dym, to pravdepodobne značí, že buď mám v prdeli tesnenie pod hlavou, alebo prasklú hlavu. Začalo to pred zimou, ked som tam dolieval modrý etylenglykol OMW. Vo štvrtok to veziem do servisu. Povedali my, že musia dať v každom prípade nové tesnenie, ktoré som už objednal 2000,- Sk ale povedali i to, že musím pred tým než to dajú dohromady dať hlavu na pretlak a zrovnať plochu, lebo ževraj ak dám dole hlavu a potom nové tesnenie, nebude to sedieť a počase môžem meniť tesnenie znovu, na pretlaku mi zistia i to či je hlava v poriadku. Je potrebné to dať prebrúsit, zarovnat ? Dá sa voľným okom zistiť či je hlava prasklá, alebo to treba dať na pretlakovú skúšku ? Za vaše uvážené a skúsené rady vopred ďakujem.
Re: Hlava, tesnenie
Tak to si ji nech určitě natlakovat ať máš jistotu a s tím přebroušením to je na zvážení pokud bude vyžraná nebo prohlá tak zajisté, chce to přeměřit, něco sakra rovnýho (radeko nebo lapovací desku) a hned vidíš. Nech to na nich máš na to záruku a oni se tim krejou že jim to těsnění nepoteče, proto udělaj vše pro to aby to tak bylo a mohly tu záruku dát.kopir píše:Pánové, stráca sa mi voda z nádržky..... Dá sa voľným okom zistiť či je hlava prasklá, alebo to treba dať na pretlakovú skúšku ? Za vaše uvážené a skúsené rady vopred ďakujem.
http://212.158.148.104/katalog/prilohy/ ... 000065.jpg
Katalogové číslo Číslo a název skupiny Název zboží
61-53290-00 70 - Reinz -těsnění
Ceny bez DPH
MO Cena : 1,372.00 Kč
Vaše cena : 1,372.00 Kč
Reinz -těsnění - logo
Tento výrobek se momentálně nenachází na žádném z našich skladů.
Informace o možnosti jeho dodání získáte na telefonním čísle 251 000 111.
Auto štangl
Katalogové číslo Číslo a název skupiny Název zboží
61-53290-00 70 - Reinz -těsnění
Ceny bez DPH
MO Cena : 1,372.00 Kč
Vaše cena : 1,372.00 Kč
Reinz -těsnění - logo
Tento výrobek se momentálně nenachází na žádném z našich skladů.
Informace o možnosti jeho dodání získáte na telefonním čísle 251 000 111.
Auto štangl
kopir píše:prečo by malo byť ozlátené, veď v auto kelly stojí těsnění hlavy válců VICTOR REINZ 1396,- Kc a to je asi 1800,-Sk cena je v poriadku.
original hyundai máme za 1300,-
a náhradu která je kvalitově stejná jako victor za 731,-
proto se mi to zdá drahý
AUTOPB
náhradní díly
autopb@centrum.cz
www.auto-pb.infohelp.cz
- kopir
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Do prčic, škoda, že si až s Klatova rád bych sa došel podívat na tie ceny, lebo kukam, že u nás na tom sakramentsky zarábajú.........POČUJETE, NAŠI SLOVENSKÝ PREDAJCOVIA, AKÉ CENY SÚ U NICH ????? Toto my vysvetlite..autopb píše:kopir píše:prečo by malo byť ozlátené, veď v auto kelly stojí těsnění hlavy válců VICTOR REINZ 1396,- Kc a to je asi 1800,-Sk cena je v poriadku.
proto se mi to zdá drahý
AUTOPB
náhradní díly
autopb@centrum.cz
www.auto-pb.infohelp.cz
Chrysler pt cruiser 2,0 16V
Hyundai Lantra combi 1,6 16V GLS G4CR/84kw-predané
Hyundai Lantra 1,5 GLSi -predané
kopir píše:Do prčic, škoda, že si až s Klatova rád bych sa došel podívat na tie ceny, lebo kukam, že u nás na tom sakramentsky zarábajú.........POČUJETE, NAŠI SLOVENSKÝ PREDAJCOVIA, AKÉ CENY SÚ U NICH ????? Toto my vysvetlite..autopb píše:kopir píše:prečo by malo byť ozlátené, veď v auto kelly stojí těsnění hlavy válců VICTOR REINZ 1396,- Kc a to je asi 1800,-Sk cena je v poriadku.
proto se mi to zdá drahý
AUTOPB
náhradní díly
autopb@centrum.cz
www.auto-pb.infohelp.cz
není problem ti to poslat na dobírku