Problémy s chladicí kapalinou
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Problémy s chladicí kapalinou
Zdravim vsetkych,
mam Accentika 05, najetych skoro 44 tis. km, takze ma caka zachvili garancka, ale uz pri 30 tisic som upozornoval na to ze az moc casto dolevam chlad. kapalinu a pokial viem tak, dolievat by sa nemalo nic, podla odhadov som dolieval tak 1L namiesanej ch.k. na 5 tisic km. V servise uz mi to aj pretlakovali, ziadny unik nenasli, skusili mi vymenit tlakovy ventil, ale nezabralo to, takze prosim o radu, mate s tym niekto skusenosti alebo podobny problem?? vopred dakujem
mam Accentika 05, najetych skoro 44 tis. km, takze ma caka zachvili garancka, ale uz pri 30 tisic som upozornoval na to ze az moc casto dolevam chlad. kapalinu a pokial viem tak, dolievat by sa nemalo nic, podla odhadov som dolieval tak 1L namiesanej ch.k. na 5 tisic km. V servise uz mi to aj pretlakovali, ziadny unik nenasli, skusili mi vymenit tlakovy ventil, ale nezabralo to, takze prosim o radu, mate s tym niekto skusenosti alebo podobny problem?? vopred dakujem
- Reklama
To je teda záhada kam ta voda jde a ještě u tak novýho auta??
Pokud teda nikde neteče a motor nespaluje vodu nebo nemá vysokou hladinu oleje tak to fakt nevím!! Pak by byla jedině taková domněnka,že motor se přehřívá trošku víc než je zdrávo a část vody se Ti prostě vypaří!! Ale je to tu někde hezky popsaný od Radeho622!!
Rade622 mohl bych Tě poprosit o ten článeček??
Pokud teda nikde neteče a motor nespaluje vodu nebo nemá vysokou hladinu oleje tak to fakt nevím!! Pak by byla jedině taková domněnka,že motor se přehřívá trošku víc než je zdrávo a část vody se Ti prostě vypaří!! Ale je to tu někde hezky popsaný od Radeho622!!
Rade622 mohl bych Tě poprosit o ten článeček??
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Zdar Ivane
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Re: Zdar Ivane
Jo díky!
Jsem chtěl pro Sela84 aby měl nějakou představu!!
Jsi se ptal,jestli tu pomůže diagnostika,ale teď je otázkou jakou máš na mysli??? Natlakování vody se provádí tlakovou zkoušku pomocí vzduchu,většinou řeším tyhle závady obráceně,tedy únik vody,ale viditelným či jíným způsobem,ale ten Tvůj problém je mi tak trochu záhadou!!
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nevymyslí tam vůbec nic drž se doporučení Radeho!selo84 píše:Super popis od Radeho, ale teraz uz uplne neviem na co sa mam zamerat, zahada to je teda aj pre mna, na buduci tyzden sa chystam na garancku, tak som zvedavy co tam vymyslia?!
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
Myslím protokol sepisovaný při předání vozidla na servisní prohlídku - pokud by jsi měl další potíže a "nasbíral" do konce záruky 3 stejné závady, máš nárok na vrácení peněz nebo výměnu vozidla, protože se z toho automaticky stává závada neodstranitelná. Proto je dobré mít vše řádně zaznamenáno, aby jsi byl schopný doložit případnou nekvalitu výrobku.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Aha, takto myslis, tak v takomto pripade, uz ju mam zapisanu pri garancke 30tacov,v zmysle ze nepravidelne unika, u telefonu, ktory som dal reklamovat 3x mi vratili prachy, ale pochybujem, zeby to preslo u auta, branili by sa zubami, nechtami!!Hanz píše:Myslím protokol sepisovaný při předání vozidla na servisní prohlídku - pokud by jsi měl další potíže a "nasbíral" do konce záruky 3 stejné závady, máš nárok na vrácení peněz nebo výměnu vozidla, protože se z toho automaticky stává závada neodstranitelná. Proto je dobré mít vše řádně zaznamenáno, aby jsi byl schopný doložit případnou nekvalitu výrobku.
Auto je též pouze spotřební věc jen dražší!!!selo84 píše:Aha, takto myslis, tak v takomto pripade, uz ju mam zapisanu pri garancke 30tacov,v zmysle ze nepravidelne unika, u telefonu, ktory som dal reklamovat 3x mi vratili prachy, ale pochybujem, zeby to preslo u auta, branili by sa zubami, nechtami!!Hanz píše:Myslím protokol sepisovaný při předání vozidla na servisní prohlídku - pokud by jsi měl další potíže a "nasbíral" do konce záruky 3 stejné závady, máš nárok na vrácení peněz nebo výměnu vozidla, protože se z toho automaticky stává závada neodstranitelná. Proto je dobré mít vše řádně zaznamenáno, aby jsi byl schopný doložit případnou nekvalitu výrobku.
Ale jak říká Hanz,hlavně se nedat odbýt!! Já mám ojetinu tak si záruku dávám sám sobě!!