Ahojte,
napadlo mi, ze sa opytam vas skusenejsich tuto na fore. Mam i40 z 2013 na ktorom prestali ist stretavacky vpravo vpredu. V servise nahodili novu ziarovku xenonu a nesla ani ta, takze som tam nahodil tu staru.
Neviete ci tieto modely aut maju vlastnu poistku pre svetla a ci su robene separatne? Lebo keby bola jedna centralna poistka tipujem, ze mi nepojde ziadne zo svetiel a nie len jedna strana.
Zacalo to teraz po tych dazdoch a aj svetlomet je odvtedy zakondenzovany. Tak rozmyslam ci to zatieklo a vyskratovalo alebo co.
vdaka
problem s pravym prednym svetlom
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: problem s pravym prednym svetlom
Pojistky jsou popsané v manuálu, začal bych tam.
i30 kombi MY2022 1.0 T-GDI, Engine Red, Family Smart (od 16.3.2022)
Focus Mk.2 kombi MY2007 1.8, Rudá metalíza!, Ghia (16.3.2016 - 16.3.2022)
Focus Mk.2 kombi MY2007 1.8, Rudá metalíza!, Ghia (16.3.2016 - 16.3.2022)
Jasne checknem to. Dik. Je to zvlastne cele lebo smerovka aj dialkove idu. Jedine co nejde je stretavacie svetlo a ten LDR pasik ledkovy na denne svietenie.
Dálkové světlo svítí proto ,že je tam žárovka,v blinkru je též žárovka,proto svítí!! Mají samostatný obvod zapojení,xenon má jednotku ze spodni straně světla vyndat a vyměnit,bude k.o.,led pasek je nejspiše napájen z toho modulu,proto to nesvití,pojistky budou zdravý
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Re: problem s pravym prednym svetlom (xenon)
Neviete niekto nahodou odkial idealne zohnat svetlo na i40? Lebo vcera som to zaniesol do servisu (neautorizovany) a chalani mi volali za dve hodky ze svetlomet je prasknuty, zateceny starter xenonu a ze je to cele na vymenu. A cena ze 1800e aj s pracou. Co na 11 rocne auto sa mi vobec nechce davat.
Zatial co som obvolal par inzeratov vsade maju len verziu so zelenym 13 pin konektorom a ja mam oranzovy 10 pin.
Zatial co som obvolal par inzeratov vsade maju len verziu so zelenym 13 pin konektorom a ja mam oranzovy 10 pin.