Dobrý den,
Vlastním 5 měsíců nového Tucsona ve výbavě Freedoom. Poslední dobou se mi zdá , že auto pri vetší nesrovnalosti bouchá,jako nový byl potichu. Ted jakoby " tupé bouchnutí " z pravé strany. .Lidé mi říkají , že je to krajnicí,ale jak píšu nový to nedělal..ted jak si to asi vše posedalo tak to konfortní tedy není. Prosím je to normální jev Tucsona? Všude píšou , že svezení je potiché, ale na těch 18ctipalcových kolech u mě tedy ne. najeto 9000 km
Děkuji.
"bouchání v podvozku"
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: "bouchání v podvozku"
Ahoj,
existuje historické téma na zvuky od tlumičů... podvozku... ale řekl bych že už je překonaný.... ale pokud se nenajdeš v následujících mnoha stránkách diskuzí.... např. u mě zafungovala tenkrát výměna tlumičů za upravenou specku... tak ideálně natočit zvuky na mobil....a dojít do servisu co s tím budou dělat.... příčin může být spoustu i banální nějaký kamínek zachycený někde v záhybech.... a nebo něco "vadného" na ústrojí podvozku...
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=40379
existuje historické téma na zvuky od tlumičů... podvozku... ale řekl bych že už je překonaný.... ale pokud se nenajdeš v následujících mnoha stránkách diskuzí.... např. u mě zafungovala tenkrát výměna tlumičů za upravenou specku... tak ideálně natočit zvuky na mobil....a dojít do servisu co s tím budou dělat.... příčin může být spoustu i banální nějaký kamínek zachycený někde v záhybech.... a nebo něco "vadného" na ústrojí podvozku...
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=40379
Hyundai Tucson FL 2024 NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl
Hyundai Tucson 2021 NX4 1,6 T-GDI MHEV IMT 132kW/180k Style Premium Sunset Red (prodáno)
Hyundai i30 1,6 T-GDI Hatchback Go Czech Red 2016 (prodáno)
Hyundai Tucson 2021 NX4 1,6 T-GDI MHEV IMT 132kW/180k Style Premium Sunset Red (prodáno)
Hyundai i30 1,6 T-GDI Hatchback Go Czech Red 2016 (prodáno)
Re: "bouchání v podvozku"
Pokud se ten zvuk ozyva zezadu, mohlo by pomoci, ze me to jednou delal vyfuk u oplika, byl "spadly" z te jedne gumy, na kterych drzi. mrkni pod auto a uvidis, casto to je jen "blbost".